Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Frekvenciaháború: Pákó is beszáll, Balázsért harcol

A nigériai didikirály kiáll a műsorvezetők mellett. Pákó aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy megmentse a Danubius Rádiót.

Fekete Pákó nem a haragtartásáról híres. Ezt bizonyítja az is, hogy Sebestyén Balázs és Vadon János hiába csináltak hülyét többször is a Kész Átverés show vagy a Celeb vagyok, ments ki innen forgatásán a nigériai didikirályból az mégis kiáll a műsorvezetők mellett. Pákó aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy megmentse a november 18-án elhallgató Danubius Rádiót.

Fekete Pákó nem a haragtartásáról híres. Ezt bizonyítja az is, hogy Sebestyén Balázs és Vadon János hiába csináltak hülyét többször is a Kész Átverés show vagy a Celeb vagyok, ments ki innen forgatásán a nigériai didikirályból az mégis kiáll a műsorvezetők mellett. Pákó aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy megmentse a november 18-án elhallgató Danubius Rádiót.

Mindent bevállal?
Mindent bevállal?


– Tűrhetetlennek tartom, hogy egy eltávolítsanak a Föld színéről egy ilyen rádiót, úgy érzem, hogy meg kell érte mozdulnom és összefogásra buzdítanom az összes embert, aki szintén azt érzi, amit én – kezdte felháborodottan Pákó.

– Évek óta a Danubius rádióval kelek, főleg amióta Balázsék a műsorvezetők. Nagyon szeretem ezt a háromtagú csapatot és szívemen viselem a sorsukat. Elszomorít, hogy vége lesz a reggeli nevetéseknek,hiszen amikor a volánnál ülve reggelente viszem a fiamat, rajtuk szórakozom. Belátok a többi kocsiba az úton és rengeteg mosolygó arcot látok az ablakok mögött. Akkor mindig tudtam, hogy ők is ugyanazt a rádiót hallgatják amit én – magyarázta csillogó szemmel Fekete Pákó, aki teljesen maga alatt, amióta megtudta, hogy elhallgat kedvenc adója.

További részletek: BorsOnline >>

Olvasóink írták

47 hozzászólás
 • 47. Griffin 2009. november 02. 10:24
  „a mobilszolgáltatók dörzsölik a tenyerüket: ez az, birkák, küldjetek csak sok-sok sms-t,milliót,húszmilliót,százmilliót,az csak jól jön nekünk, csörög a kasszában a jó kis pénz,amit unalmatokban és nagy nyomorotokban ide kidobtok nekünk...jó ötlet!”
 • 46. t-a-ibi 2009. november 01. 23:23
  „Husz millió tiltakozó aláírásról hallottam, igaz voltak olyanok akik kétszázszor is aláírták.

  Ezeknél semmi, nem lehetetlen.
  Amit ezek kerestek a hülyeséggel, abból ki is telik és elhiszem, hogy ragaszkodnak hozzá.
  Sms-ben is mit számít pár tízezer Ft, amikor milcsik, utazások, stb.... a tét!”
 • 45. pancser 2009. november 01. 22:07
  „38-hoz! Mondtam, hogy Pákó messze intelligensebb bambi-bambánál. Nem kéne ezt folyton bizonygatni, mert kezd uncsi lenni!
  Komolyra fordítva a szót, a két nagy párt kezd ideges lenni az ügyben, kicsit sok nekik a 3,5 millió tiltakozó. Az ember soha nem tudja mikor lép banánhéjra., mert ez nekik alighanem az.”
 • 44. fan 2009. november 01. 21:09
  „Rick azért kell belinkelni mert ha átmásolják tele lesz helyesírási hibával. :)”
 • 43. RickCartman 2009. november 01. 20:38
  „csak egy halk kérdés:
  miért kell ide, a Kisalföldbe beollózni egy BorsOnline cikket? Akit ez érdekel, kattintson oda, ha tájékozódni szeretne.Ilyen erővel az újság lehetne bulvárlinkek gyűjteménye,akkor csupán az lenne az újságírók dolga, hogy összeszedjék az "érdekes´,"meglepő","mulatságos" cikkeket a netről,a szerkesztő összeszerkesztené,aztán nesztek,olvasók,olvassátok,szóljatok hozzá, szidjátok egymást,a rendszert,az kell nektek.
  Régen ilyen mellékletben volt,"Kisvadföld"címmel, de abban legalább viccek is voltak,és ki lehetett venni az újságból.
  Azt állítom, az olvasókat nem érdeklik ezek a kiollózott cikkek,ebben az esetben a két rádió ügye korántsem foglalkoztat annyi embert, mint amilyen terjedelemben írnak róla.Főleg egy megyei napilapban!”
 • 42. AHA 2009. november 01. 20:06
  „"Napló-itt szavaz a sok <moderálva>,
  van is érte ajándék!
  Könyöradomány a csürhének,
  igazságérzet a lumpennek."”
 • 41. Shaki 2009. november 01. 19:03
  „Most megy majd a naplóban (gyengébbek kedvéért a Tv2-n), a rádiók balhéja. Meg lehet nézni a szavazást, hogy a magyarok nagy része mekkora barom -egyesek szerint-, hogy felháborítónak tartja az egész szar ügyet! A liberális mániások most szavazhatnak nemmel, ha van vér a pucájukban, és nem csak a szájuk nagy, azt teszik!”
 • 40. Shaki 2009. november 01. 18:10
  „Tudom, hogy vicc volt, nevettem is jó sokat!!!:) Na nem a beírásodon, hanem rajtad! Túlfűtött a tesztoszteron szinted? Rakd a radiátorba!:) Bocsi, ez vicc volt!”
 • 39. thaibox 2009. november 01. 18:09
  „Jardex- kijavitalak. Nem igy van, az ide évben közel 6 milliárdos bevételre tett szert. Ez szerinted vergődés?
  A mutatvány nem ezért bukott! A történetnek, még közel sincs vége!”
 • 38. AHA 2009. november 01. 18:06
  „Hát igen!
  Ezt a két adót értelmes,intelligens emberek hallgatják.

  Ez csak vicc volt!:-)))))))”
 • 37. Jandex 2009. november 01. 17:57
  „Lehet,hogy tévedek de Nekem úgy rémlik évek óta téma a sláger vergődése,csőd közeli állapot,óriási adó tartozás stb.Javítsatok ki ha nem így van,hát most bukott a mutatvány,ennyi!!!”
 • 36. Shaki 2009. november 01. 17:50
  „És még mindig nem unjátok!!! Én tegnap belefáradtam, hogy gyalázatos embernek tituláltak,csak mert szeretek 2 rádiót és bár igaz, hogy akinek nem inge nem veszi magára, de a tegnapi fórumozásomból kifolyólag, kicsit megcsappant az értelmes inteligens szókincsem! Olyanok vagytok, mint a gyerek, aki halál boldog az első távirányítós autójától! És hogy miért érzitek gyönyörkeltőnek a beszólásaitokat, ez meg tényleg magas! Vagy tényleg idejöttök kiélni állatias ösztöneiteket? Mert amúgy senki nem áll szóba veletek?

  Most nem tetszetős mondat köv: IMÁDOM A SLÁGERT ÉS A DANUBIUST ÉS HA KELL A MEGMENTÉSÉHEZ PÁKÓ, LEGYEN, BEFOGADOM. Na remélem kinyílt a bicska a fenomén emberek zsebében!!!:)”
 • 35. AHA 2009. november 01. 17:17
  „Ezek a pancser adók megszűnnek mert nincs rájuk igény. Ugyanis a MAHASZ listáját a Hungarica együttes vezeti,na erre varrjatok gombot.
  Na erre varrjatok gombot ti neo liberális pancserek.

  Szebb Jövőt!”
 • 34. AHA 2009. november 01. 16:50
  „moderálva”
 • 33. AHA 2009. november 01. 16:24
  „Különben kedves kisalföld! Ti dobtátok be ezt az ocsmány pákót!Ha nem tetszenek a hozzászólások szüntessétek be.Ne dobjatok fel olyan labdát ami eztán sérti az önérzetet.”
 • 32. lackojr 2009. november 01. 16:04
  „AHA!Te fikázod a Pákót?Én sem szeretem őt,de szimpatikus gesztus ez tőle.És itt ez a fontos.Akár milyen lökött is.Te pedig jobb ha magadba nézel,bár...inkább nem kell.Teljesen felesleges.Mindenkit a saját hozzászólása minősít,a te bizonyítványod pedig ezen a szinten egy nagy nulla!!Erre még egyest sem adnék”
 • 31. AHA 2009. november 01. 15:42
  „moderálva sértő”
 • 30. AHA 2009. november 01. 15:41
  „moderálva”
 • 29. pogácsa 2009. november 01. 15:41
  „Ismét egy inteligens hozzászólás AHA-tól!
  Pákót kinem állhatom, de attól, hogy ő is az ügy mellé áll ( még az is lehet, hogy így akar egy kicsit szerepelni ismét) szóval ettől még nem változik a véleményem.”
 • 28. pancser 2009. november 01. 15:33
  „26-hoz! Emelkedik a szívonal ahogy minél több jobbikos beszáll, csak az a baj negatív irányba. Már a gödörból kiabálsz? A nép inkább Pákó után megy, a nemzet kíván gödörlakó társ lenni, a potyantós aljában. Igazad van Pákó segítünk a rádiók fennmaradásáért folytatott küzdelemben.”
47 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megválasztották a Bundestag szépségkirálynőjét - Fotókkal

Az újszépségkirálynő a 32 esztendős Agnes Krumwiede, a környezetvédő Zöldek képviselője. Tovább olvasom