Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Főzzük egészségesre a családot! - Várjuk receptjeiket!

A könyvespolcra újabb Kisalföld-szakácskönyvet tehetnek olvasóink decemberben. Sorozatunk tizenötödik kötetében olyan egészségmegőrző ételek receptjeit gyűjtjük egybe, amelyek nemcsak egészségesek, de betegség esetén is segítenek.

A népbetegségként számon tartott elhízás mellett olyan sokakat érintő betegségekben szenvedőknek is étkezési tanácsokat adunk, mint epebetegség, savtúltengés, cukorbetegség, liszt- és tejcukor-érzékenység. Pető István mesterszakács munkáját dr. Boncz Ágota belgyógyász, diabetológus segíti. Mint eddigi szakácskönyveinknél, most is számítunk olvasóink receptjeire, most talán még fontosabb, hogy olyan leírásokat kapjunk, amelyek kipróbáltak és beváltak.


Az egészséges ételkészítés tárházát ezúttal kinyitjuk és várjuk azon olvasóink receptjeit, akik az évek során kitapasztalták, hogy betegséggel küzdő családtagjaiknak milyen egészséges étel szolgálja a jó közérzetét.

Várjuk receptjeiket!

A recepteket, étkezési tanácsokat e-mailben a bizalmasan@kisalfold.hu címre várjuk, vagy levélben szerkesztőségünk címére küldjék: 9002 Győr, Pf. 28, a borítékra ne felejtsék el ráírni: Kisalföld – Gyógyító ételek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tenyérizzasztó szelfivideó

A fiatal férfi a Huashan ösvényen sétált végig, hogy megcsinálja ezt a videót. Tovább olvasom