Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Fotó! - Meztelenre vetkőzőtt Gigi a Playboynak!

Elérkezett a nap, amikor boltokba kerül az a Playboy, amelyben a villában megismert Rácz-testvérpár női tagja domborít.
Ahogy arról a Blikk korábban már beszámolt, a ValóVilág4 üdvöskéje, Gigi megegyezett a nyuszis magazinnal, hogy megmutatja bájait.

Az egyezséget fotózás, majd lapnyomás követte, s elérkezett a mai nap, amikor boltokba kerül az a Playboy, amelyben a villában megismert Rácz-testvérpár női tagja domborít.

A volt villalakó kérésünkre részletesen is beszámolt a balatoni fotózás nehézségeiről, többek között arról, hogy menekültek a stábbal a kíváncsi vitorlázók és szörfösök szeme elől. Persze bennünket nem csak a kulisszatitkok érdekeltek: vajon a volt villalakó modellként dolgozó spanyol szerelme, José tudott arról, hogy ledobta ruháit Gigi?
Gigi örül, hogy megmutathatta a bájait az elsőszámú férfimagazinban

- Egy szép jachton készültek a képek Balatonfüreden. Többen kiszúrták, mire készülünk, ezért egészen a tó közepéig bementünk a stábbal, hogy a vitorlázók ne láthassanak. Ám néhányszor így is félbe kellett szakítani a munkát, mert „véletlenül" épp arra sodródott a jachtjával valaki - nevetett Gigi. - Délelőtt kezdtük a fotózást, ami egészen estig tartott. Csak enni és fagyizni mentünk ki a partra. Az első pár óra nagyon nehéz volt. Feszélyezett ugyanis, hogy meztelen vagyok. Nem lehetett könnyű velem. Amikor végeztünk egy-egy sorozattal, már szaladtam is a köntösömért. A stáb tagjai azonban nagyon rendesek voltak. Mindenki azon dolgozott, hogy feloldódjak, és munkának tekintsem a feladatot, pedig egyébként sem volt könnyű dolguk. A kíváncsiskodók mellett a hullámok miatt is gyakran le kellett állnunk.

A Blikk cikkét és a fotót megtalálja itt.

Olvasóink írták

  • 1. accelerator 2011. július 01. 11:10
    „<moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kajafás unokájáé lehetett a kétezer éves csontláda

Izraeli tudósok alátámasztották a kétezer éves osszárium (csontláda) hitelességét, amelyen Kajafás… Tovább olvasom