Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Folytatódik a pornóbotrány: az angoltanárnő pikáns titkai

Ötperces pornóvideót rendezett a znojmói középiskola egy diákja. A főszereplők a fiú angoltanárnője és az iskola villanyszerelője volt. A tanárnő nyilatkozott. Képek, videók.

Miroslava Pillerová  nem a diákjával, hanem az iskola villanyszerelőjével szexelt. Önként. Egy diákja a mobiltelefonjával rögzítette az aktust és instruálta a párocskát. A tanárnő szerint szigorúan magánügyről van szó. Amikor a netre került az aktus és a fél világ megnézte a pikáns filmecskét, a tanárnő idegösszeomlást kapott. A filmet amúgy egy koporsókészítőnek tanuló, és a 18 életvévét már betöltő fiú készítette, aki nem akart kamera elé állni.

 A znojmói középiskola igazgatója úgy nyilatkozott, hogy a tanárnőt nem tudja elbocsátani,nincs rá jogcím, még akkor sem, ha pornózott, mert felnőtt létére szabadidejében azt csinál, amit akar.

 A parameter.sk portál többeket is megkérdezett az ügyről.  - Ha ilyen gyanú felmerül és tudomásunkra jut, a rendrőségnek szólunk és az iskola igazgatójának. Mi csak a tanügyi törvény betartását kérhetjük számon - tudatta Libor Vacek a cseh tanfelügyelők szövetségének szóvivője.

 A tanár-diák közti szexet csak a büntető törvénykönyv említi, s csak annyit, hogy 15 évesnél fiatalabb személlyel tilos a szex, és azt is, hogy nem szabad visszaélni a 18 évesnél fiatalabbak helyzetével. Viszont pontosan ez a vita oka. Jan Černý ügyvéd szerint a tanárnak zsarolnia kell a diákot ahhoz, hogy a függőség kihasználásáról beszélhessünk. - Ha egy tizenöt éves lány önkéntesen szeretkezik a tanárával, és erre nem kényszerítik, vagy nem zsarolják őt jobb jegyek kilátásba helyezésével, akkor nincs ok büntetőjogi eljárásra - tette hozzá az ügyvéd.

 A cseh Nova televíziónak nyilatkozott Miroslava Prillerová, a pornófilmről elhíresült znojmói angoltanárnő, miként az édesanyja is. Az édesanya szerint a lánya könnyen manipulálható, épp ezért szakember segítségének igénybe vételét is mérlegeli a család. Prillerová tulajdonképpen nem tudott egyértelmű választ adni arra, hogy ez miként fordulhatott elő, de azt mondta, hogy nagyon mélyen megrázta  őt ez az egész ügy, az aktus szilveszterkor történt és sosem lett volna szabad nyilvánosságra kerülnie. - Először forult ez velem elő - modta a kamerába. Nem igaz az sem, hogy a diákjával szexelne a felvételen. Az anyja szerint míg más még kontrollálja magát, a lánya ilyen helyzetben elvesztette a fejét, azaz tovább ment, mint szabad lett volna. A partnere a filmen nem a diákja és nem is az iskolában dolgozik, a tizenkilenc éves Karel Kučera koporsókészítőnek tanult és most 10 kilométerre dolgozik Znojmótól. A fiú már egyáltalán nem akar nyilatkozni az ügyben.

A 31 éves angoltanárnő anyja azt is bevallotta, hogy először ki akarta dobni a lányát, de aztán jobban belegondolt és kiáll mellette, mert mégiscsak a saját lánya. Miroslava Prillerová eléggé zárkózott, introvertált típus és ezt be is vallja az interjúban. - Nincs sok barátnőm - mondja. A kisfiát egyedül neveli, az amerikai apa lelépett, a hároméves Jack most az anyjával él. Prillerová Angliában is bébiszitterkedett és Amerikában is dolgozott. Sőt Kölnben elvégezte a középfokú teológiai és missziós iskolát. Világéletében emberekkel szeretett foglalkozni, de úgy gondolja, ennek most vége.

- Júniusban lejár a szerződésem, fogalmam sincs, mit fogok az után kezdeni - mondja a szőke, egyedülálló tanárnő.

A diákok zöme kedvelte az angoltanárnőt és úgy vélik, az volt a bűnös, aki a videót a világhálóra rakta. Azért akadt olyan diák is, aki elmondta: bár a tanárnőt kedvelték, őket is sokkolta a videó. A rendőrség is vizsgálódik az ügyben, de a kényes témára való tekintettel nem bocsátkoznak részletekbe.  A parameter.sk, az ujszo.com és a bumm.sk cikkei alapján)

 

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. Korrekt5 2009. január 29. 13:34
  „Egy tetü ringyó, nem érdemes szót pazarólni rá.

  Ha csak annyit nem, hogy minden normális nyugati országban ugy kirugták volna csak ugy fröcsög.
  Nincs törvény rá!
  Meg áll az eszem, a törvénynek van általános összefogó része melybe ilyenek tartoznak, csak hivatkozni kell rá.
  Ennek a tetünek meszire ér a p....ja”
 • 38. Goldman 2009. január 25. 09:05
  „Hát elég nehezen mehetett ez a téma, mert a tanárnő az elején nem azért sikít mert annyira jó neki, hanem, mert fáj.”
 • 37. sima 2009. január 23. 23:04
  „Lehet hogy villanyszerelőnek tanult a srác.. :)) Én teljesen megértem a tanárnőt , biztos látta a diákjain a feszültséget és így próbálta oldani. Egy ilyen lazító gyakorlat után könnyebben megy az angol is.. :)”
 • 36. Judytka 2009. január 23. 21:29
  „A villanyszerelővel meg nyugodtan szexelhet a tanárnő--már ha az volt..(zavaros történet..)”
 • 35. Szilágyi_Zsolt 2009. január 23. 21:23
  „Ha címlapra teszik, persze, hogy folytatódni fog.”
 • 34. Judytka 2009. január 23. 20:56
  „Ha nem tanár-diák lenne,kutyát nem zavarná..nem mindegy?”
 • 33. Muaddib 2009. január 23. 19:55
  „Morpheus.
  A tartalma elolvasása,nem egyértelmű,ez az élet.”
 • 32. Morpheus 2009. január 23. 19:33
  „Azért kicsit erős volt belinkelni a videót szerintem xD. Legalább írták volna ki, hogy felnőtt tartalom...”
 • 31. pancser 2009. január 23. 19:05
  „Nem helyeslem amit csinált, de valahogy nem tudom elítélni sem. Aki föltette a hálóra az viszont legkevésbé sem volt úriember. Az anya jól tette, hogy nem dobta ki, nem eltaszítani kell aki megtévedt, hanem menedéket nyújtani neki ha arra illetéktelenek bántásától. A sok válás, a magány sok problémát okozhat. Egy 31 éves nő szexuálisan nagyon aktív, ha van kivel. Szegénytanárnő ilyen módon, valószínű piásan vette el azt amit minden hasonló korú normális nő egy rendezett párkapcsolatban megtehet, gátlás és félelem nélkül. Remélem akad majd neki ezután megfelelő élettárs akivel teljes életet élhet. Sztem a diákjai nem a megvetés érzésével vannak tele ha meglátják, sokkal inkább sajnálják.”
 • 30. baky 2009. január 23. 17:04
  „Ha figyeltetek volna, nem a diákjával szexelt, hanem egy iskolától független felnőtt férfivel. A diákja vette fel, és tényleg nagy marha volt, hogy nem szállt be a buliba.”
 • 29. HarconaMarcos 2009. január 23. 16:12
  „Hát, ha semmi másért, de #26 hozzászólásáért megérte, hogy megrakták a tanítónénit!
  Kösziiii, jókat röhögtem. :-)))

  Szerintem a videó messze nem ilyen élvezetes, az meg egy más kérdés, hogy három felnőtt (és nagykorú) ember miért ne csinálhatná, amit ők csináltak. Ha sumákban tette fel a videót, akkor pedig a skac volt a kocsog, de lényegtelen. Ha nem néznék senki sem csinálna pornófelvételt.
  ...és ha van egy kevés esze, akkor beszáll harmadiknak, nem filmezni kezd. :-)”
 • 28. kalanyos 2009. január 23. 15:24
  „Kicsiildi;Te egy fapina vagy szerintem.”
 • 27. zotya975 2009. január 23. 13:29
  „kicsiildi! A videó az oldalon nem magától indul el, csak ha vki rákattint! Le volt írva, mit tartalmaz, akit nem érdelkel, vagy undorítónak tartja, az miért nézi meg?
  alika! De nagy a szád, hozzam a kamerát??? :-))))”
 • 26. kackac 2009. január 23. 12:23
  „Valós "pornó"-idézetek a micimackóból:

  - Úúu! - mondta Micimackó. - Ez fáj.
  - A dolog úgy áll - állapította meg Nyuszi -, hogy be vagy szorulva. (...)
  És hosszú ideig Mackó csak annyit tudott mondani:
  - Úúu!
  És egyszerre csak azt mondta:
  - Jaj!
  Aztán még ennyit mondott: - Hopp! - Mint mikor a dugó kijön a palackból.

  - Mindjárt tizenegy óra - mondta Micimackó dühösen -, éppen jókor érkeztél, Malacka, egy kis nyalakodásra.

  Füles hallgatva álldogált és búsan lógatta a fejét. Micimackó egyszer-kétszer körüljárta.
  - Mi történt a farkaddal? - mondta meglepetve.
  - Mi történt volna? - mondta Füles.
  - Nem látom sehol. (...)

  - No mit mondtam, ugye, látod?
  - Szá-szá-szándékosan tömted tele! - fuldokolt Malacka és köpködött. De a következő percben már a szájában volt (...)

  - Kellemetlen - mondta Micimackó.
  - Nem támasztanád a hátad a hátamnak? Ugyanis folyton hanyatt bukom a nagy erőlködéstől.

  Ebéd után Róbert Gida odasúgott Nyuszinak, és Nyuszi azt felelte, hogyne, hogyne, természetesen, és egy kicsit félrevonultak a folyópartra.

  Füles kihúzta a farkát a vízből, s lóbálni kezdte, hogy megszáradjon.
  - Számítottam rá - mondta. Megdermedt a farkam. Elaludt, nem is érzem, hogy van. Nem azért mondom. Nem vádolok senkit. De megdermedt. (...)
  Nem tehetnek róla hogy nincs képzeletük. Az ő számukra ez a testrész nem jelent semmit... Azt hiszik, csak arra való, hogy lógjon. (...)

  Egy darabig Mackó és az Úszó Medve nem tudtak megegyezni azt a kérdést illetően, hogy melyikük legyen felül, és melyikük alul, de néhány helyzetváltoztatási kísérlet után mégis úgy állapodtak meg, hogy alul legyen inkább az Úszó Medve, s így Mackó diadalmasan fölülkerült (...)

  - Hol vagy, Malacka?
  - Alul - mondta Malacka, olyan alul került hangon.
  - De mi alatt?
  - Alattad - nyögött Malacka. - Állj fel.
  - Ó! - mondta Micimackó, és gyorsan felállt. (...)
  - Én sem akartam alul kerülni - mondta Malacka tompán és bánatosan. - De már jól vagyok, Micimackó, és örülök, hogy te voltál az.

  - Lám, az enyém! - kiáltott Zsebibaba... - Á, mégse... ez valami más. Látod te a tiédet, Malacka? Én már szinte azt hittem, hogy az enyém... De mégis! De mégse! Látod a tiédet, Micimackó?
  - Nem én. (...)
  - Malacka! Én látom a tiédet! - mondta hirtelen Micimackó.
  - Az enyém olyan szürkés - mondta Malacka, aki nem mert túl mélyen hajolni, mert könnyen beleeshetik. Nyuszi azonban még mélyebbet hajolt, mint szokott. Kereste a maga botocskáját. Zsebibaba föl-alá ugrándozott.
  - Gyere már ki, botocskám! Botlott botocskám, gyere ki, botocskám!
  Malacka felizgult, eddig csak az övét látták, akkor pedig ő nyert!
  - Gyün - kiáltott Micimackó.
  - Biztos, hogy az enyém? - sivalkodott Malacka izgatottan. - Persze, hogy az enyém, hiszen szürke! Nagy, szürke! Nicsak, itt gyön! Naagy, naagy, szürke! Á, jaj...

  - Próbálj meg engem is lökdösni! - mondta Zsebibaba mohón.
  - Nézz ide, Füles... a Tigris engem is... Mondd, Malacka, te mit gondolsz?...

  Nahát nyomakodott és tolakodott befelé, kifelé, addig-addig, amíg csakugyan kinyomta magát. Boldog volt és izgatott;

  (...) ez csakugyan jó dolog, mielőtt nekikezd az ember, olyan az a perc, hogy szinte jobb, mint mikor már nyalja - de nem tudta, hogy hívják az ilyesmit. Azután arra gondolt, hogy Róbert Gidával együtt lenni is egész jó dolog; ha Malacka velük van, barátságos és kedves dolog az is.”
 • 25. alika 2009. január 23. 12:00
  „35 éves fefi vagyok és elég gyenge angolból, de franciából erős. Valami tanárnő esetleg...?”
 • 24. sziszi37 2009. január 23. 11:45
  „A tanárok állandóan nyafognak ,hogy nem tisztelik őket a diákjaik.......nos miért is kénne...????????????(Tisztelet a kivételnek!!)Szexológiai felvilágosítás..bemutattása a gyakorlatban. Nos ha jó leszel a tanítónéni veled is fogja gyakorolni....nehogy,, megbukjál" a barátnődnél, hihihi...”
 • 23. bobo 2009. január 23. 10:14
  „Az előző cikkben 35 éves volt, most 31 a tanárnő.

  Legközelebb mennyi lesz, 18?”
 • 22. pityesz 2009. január 23. 06:40
  „Legalább nem álszenteskednek.Én a tanárnő pártján állanék.És ha a diákja lenék meg is védeném,mér ?
  mert nem hazudik. Mindenki szivesen cserélne vele de gyávák. Egy 58 éves nagy apa.”
 • 21. kutykurutty 2009. január 23. 02:21
  „Hát ez elég gagyi.”
 • 20. aTibi 2009. január 23. 00:26
  „Úgy gondolom előtte lett volna hasznosabb ideg összeroppanni.

  Utána mi a francnak semmivel sem lesz jobb!

  Ennyi ésszel megáldani, még a hillerék mellet is megállná helyét!
  Ezek is b.....k az előírásra!

  És ha biológia óra volt? szemléltette a nő és férfi kapcsolatát:

  A MARHÁJA !”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amputálták a szépségkirálynő kezét és lábát

Szörnyű tragédia érte Brazília szépségkirálynőjét: a 20 éves lánynak egy fertőzés miatt amputálni… Tovább olvasom