Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Földönkívüli koponya a Marson?

UFO figyelők azt állítják, hogy egy földönkívüli koponyáját fedezték fel a NASA egyik felvételén, amely a vörös bolygón készült. Ennél persze sokkal "Marshoz ragadtabb" magyarázat is van: ez csak egy fura kő - írja a 123.hu.A találtagásra a Mars köves sivatagjában felfedezett tárgy alakja ad okot: olyan, mintha szemüregek és orr lenne rajta. Az internetes chat szobákban és fórumokon máris élénk vita alakult ki a NASA Spirit nevű, panoráma képeket készítő kamerájának felvételéről.

Egy lelkes UFO hívő például máris kiszámította, hogy a "koponya" 15 centis, a földönkívüli agytérfogata pedig mintegy 1400 köbcenti lehetett. Az utóbbi elég nagy, szóval ET feltehetőleg elég intelligens volt - olvasható a 123.hu oldalon.A kétkedők persze azonnal közölték, hogy valószínűleg csak egy furcsa alakú kőről van szó, amit a fény és az árnyék játéka is félelmetesebbé tesz. Mások inkább gúnyolódnak és azt feszegetik, hogy a földönkívülit vajon lefejezték, vagy nyakig eltemették? Van, aki az antennákat mozgató izmok tapadási helyét véli felfedezni a koponyán...

Teljes cikk itt!

Olvasóink írták

 • 20. premo 2009. május 05. 00:48
  „ez itt egy nagy kavics, vagy meteorit darab; van a kertünkben is. furán fényképezem le, azt kiadom mint szenzáció.

  Primax 2009.05.03. 21:34

  belinkelhetnél néhány tudományos bizonyítékot az állításodról.
  Köszi!

  http://www.fantasticfiction.co.uk/b/herbie-brennan/

  Róla beszéltél?”
 • 19. Nahááát 2009. május 04. 21:50
  „http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/mars-expedicio/”
 • 18. Túrabakancs 2009. május 04. 21:49
  „Még hogy idegen lény koponyája?! Visszanézve az újszülött koromban készült fényképeket megállapíthatom, hogy nekem lényegében ponto-
  san ilyen jellegű fejformám volt, mégis embernek hívnak! :)
  Egyébként szerintem egy kő látható a képen, ez nem is kérdéses.”
 • 17. cherry 2009. május 04. 11:17
  „Nagyon ugy nez ki, h csak 1 kö... de ha megis elölenytöl szärmazna..hol a többi "alkatresz"..???”
 • 16. Tapmancs 2009. május 04. 09:09
  „Nem hiszem el hogy ez a legfontosabb hír...”
 • 15. lilucu 2009. május 04. 08:24
  „http://worldwebnewspapers.com/”
 • 14. kackac 2009. május 04. 08:22
  „Az lenne furcsa, ha földi lenne.”
 • 13. Cerwin 2009. május 04. 08:21
  „Én hiszek benne! Szerintem Győzike egyik felmenője volt!”
 • 12. IV.Béla 2009. május 03. 22:50
  „Lehet cinikusnak lenni nyugodtan, de az idegen megszállásig akkor sincs már sok időnk. Ezt már Mulder-ügynök is tudja!”
 • 11. Arvisura 2009. május 03. 22:05
  „Ha valakit bővebben érdekel a téma: http://aranylaci.freeweb.hu/
  Itt nem csak kimondottan a marssal kapcsolatos dolgo vannak, hanem más témában is kimerítő olvasni valót talál az érdeklődő.”
 • 10. VJack 2009. május 03. 21:54
  „Teljesen egyértelmű, hogy értelmes idegen lény koponyája van a képen. Közvetlenül mellette, jobbra lent pedig egy kis sün les. Talán a rendőrség telepítette oda megfigyelésre. De a legdurvább az egyik kis valami balra. Nagyon olyan, mint egy Audi dugattyúgyűrűje, aminek csak a vége látszik ki...”
 • 9. Primax 2009. május 03. 21:42
  „#8-hoz :
  Jav.: Emberi arcra emlékeztető...”
 • 8. Primax 2009. május 03. 21:34
  „Először :
  lacim6 #7-ek :
  Lacim, eltévedtél egy kicsit....baromira szánalmas, ha valaki ennyire analfabéta : EZ NEM AZ A TÉMA, AMIHEZ TE A ZAVAROS GONDOLATAIDAT FŰZÖGETED ! ! !
  Másodszor :
  1976 júniusában a Mars körü keringő űrszonda készített egy nagyon érdekes képet.
  Emeri arcra emlékeztető alakzat, kb. 2400 x 1900 méteres és 400 méter magas. Ettől az "arc"-tól 12.800 méterre - délnyugati irányban - van a "D & M Piramis", amely 1600 x 960 méteres és 498 méter magas.
  A tudósok és kutatók, hívők és ellenzők vitája azóta is tart. Érdemes elolvasni Herbie Brennan - A Mars - című könyvét. ( is )
  Ha ezek nem természetes képződmények, hanem - bármilyen civilizáció által készített - épületek, akkor sokmindent újra kell majd gondolnunk.”
 • 7. lacim6 2009. május 03. 21:04
  „Újabb beszédes felmérés: a cigány nem akar dolgozni, veszélyezteti a társadalom biztonságát, ne legyen a szomszédom, CB-törvény kell

  A magyarok többsége számára nyilvánvaló, hogy a cigányok nem szeretnek dolgozni, sőt, egyértelmű az is, ez a legfőbb oka hátrányos helyzetüknek is - derült ki a Progresszív Intézet felméréséből, amelynek eredményeit vasárnap hozták nyilvánosságra nagy szomorúan.
  A megkérdezettek 84 százaléka igen helyesen azon az állásponton van, hogy a cigányok gondjai megoldódnának, ha végre elkezdenének dolgozni. Sokak szerint ebben nem is a munka hiánya akadályozza őket, hanem az akarat hiányzik hozzá.
  A 2500 ember megkérdezésével készített kutatás szerint "a társadalom továbbra is erősen negatívan viszonyul a cigánysághoz, vagyis az emberek többsége előítéletekkel közelít hozzájuk" - sopánkodnak a felmérés készítői. Holott nyilvánvaló, hogy nem előítéletről, hanem tapasztalatról van szó, azért pedig nem lesz rokonszenves egy népcsoport sem, ha csak lopja a napot, élősködik a más munkáján, ráadásul terrorizálja is a többséget, öl, rabol, nemi erőszakot követ el.
  A megkérdezettek fele egyetért azzal, hogy vannak olyan bűncselekmények, amelyeket leginkább cigányok követnek el, ezért a büntetőjogban szerintük külön szabályokat kellene alkalmazni rájuk. (Tessék figyelni, kedves demokrata, a népakaratot figyelembe vevő politikusok!) Sőt, a többség szerint a cigányok hajlamosabbak az erőszakos bűncselekményekre, mint a nem cigányok - ezzel a kijelentéssel csak 37 százalék nem értett egyet.
  A kutatás is azt igazolta, hogy "a nem cigány társadalom nehezen fogadja el a romák másságát, valamint nem nyitott abba az irányba, hogy ez a kisebbség megélje saját kultúráját" - írják a bűnözőpárti liberálisok, de megnéznénk, mit szólnának, ha nekik kellene megélni a cigányok "másságát" (lásd fent), és nekik kellene nyitottnak lenni mondjuk egy jó kis agyonverésre: 10-ből 8-an vannak arról meggyőződve, hogy a cigányokat rá kellene szoktatni arra, hogy ugyanúgy éljenek, mint a nem cigányok. (Azaz dolgozzanak, tisztálkodjanak, stb.) A többség szerint ugyanakkor a cigányok képtelenek a nem cigányokkal való együttélésre, illetve jobb, ha nem keverednek a nem cigányokkal. Pontosan.
  Még ennél is többen (62 százaléknyian) látják tisztán, hogy a cigányok számának növekedése veszélyezteti a társadalom biztonságát - derül ki az eredményekből.
  A felmérés szerint az emberek háromnegyede elutasítja azt a gondolatot is, hogy a "roma kisebbség" helyzetén pozitív diszkriminációval lehetne segíteni. (Nem mintha nem erről szólt volna az elmúlt húsz év. Mire ment el például a rengeteg felzárkóztatási program-pénz?) A megkérdezettek 74 százaléka nem értett egyet például azzal, hogy a felsőoktatási intézményekbe egy bizonyos számú cigány hallgatót mindenképpen fel kellene venni, függetlenül attól, hogy teljesítik-e a felvételi követelményeket. (Jó, hogy nem tevéket akarnak minden osztályba tenni a nyitottság jegyében.)
  Az egyéni felelősségvállalásról sem nyilatkoztak pozitívan a megkérdezettek - miért is tették volna: 10-ből 8-an nem gondolják, hogy ők személy szerint bármit is tudnának tenni a cigányok és nem cigányok viszonyának javításáért, ugyanakkor "a roma emberektől ezt elvárják". Az SZDSZ-es szellemiségű szociológus szerint ez persze meglepő...
  Rákérdeztek arra is, hogy a válaszadók el tudnának-e fogadni közvetlen szomszédjuknak bizonyos embereket: a kábítószereseket, a büntetett előéletűeket, a homoszexuálisokat és az AIDS-betegek utasították el legtöbben ebből a szempontból, de a többség nem fogadna el szomszédjaként egy cigányt vagy egy arab embert sem. A többség, a megkérdezettek 53 százaléka, egy "szélsőjobboldali" szomszédságától viszont nem ódzkodna. (Vajon miért?) A legelfogadottabbak a nagycsaládosok és a "határon túli" magyarok a kutatás adatai szerint. Hogy ez a két kategória mit keres a cigányok és drogosok között, jó lenne megkérdezni a felmérés készítőitől - két istenes nyakleves között.
  A kérdőíves vizsgálatot 2009. március 23-a és április 7-e között végezték az ország felnőtt népességét reprezentáló 2500 fő személyes megkérdezésével.
  (FH nyomán)”
 • 6. _Zoli_ 2009. május 03. 20:48
  „És az már biztos hogy a földönkívüliek testének vázát is csontváz alkotja?
  Szerintem még ezt sem bizonyították be!!!!!!!!!!
  Akkor meg mit koponyáznak itt.”
 • 5. Tapmancs 2009. május 03. 20:07
  „Olvassátok mielőtt kimoderálják! :)

  Saját fejét verte a falba a rendőröket feljelentő roma férfi

  Hozzászólok! 14 hozzászólás
  Delmagyar.hu

  Gyula- Egy videofelvétel buktatta le azt a békéscsabai férfit, aki idén február 23-án tett feljelentést a vele szemben eljáró rendőrök ellen, mert - állítása szerint - bántalmazták és roma származása miatt szidalmazták.
  Hírlevél feliratkozás

  Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.

  Milyen a legutóbbi hírlevél?
  betöltés
  A roma férfi állítása szerint a rendőrök, akik 2009. február 20-án ittas járművezetés miatt előállították, összeverték és roma származása miatt szidalmazták. A férfi azt állította korábban, hogy a rendőrök ököllel többször fejen ütötték és így keletkeztek arcán a zúzódások.

  Az ügyészségi nyomozás azonban megállapította, hogy a férfi saját magának okozta a hivatkozott sérüléseket, így ellene hamis vádért indítanak büntető eljárást - írja a beol.hu.

  Saját magát verte fejbe

  A nyomozás azt állapította meg, hogy a rendőrök február 20-án megpróbálták igazoltatni a S.J-t, aki azonban autójával elmenekült. Még ugyanezen az éjszakán újra találkoztak vele a rendőrök, akiknek ezúttal - hosszú üldőzés után - sikerült elkapni az üldözés közben a városban néhol 160 km/órával száguldozó vezetőt. Az igazoltatás során a férfi arrogánsan és agresszíven viselkedett a rendőrökkel, amit egy kívülálló tanú is megerősített.

  A vérvétel után bebizonyosodott, hogy a roma férfi ittasan vezetett, ezért a kapitányságra vitték. Útközben a lekapcsolt ittas vezető többször is a rendőrautó ablakába, később pedig a kapitányság folyosóján többször a falba verte a fejét.

  Közben szidalmazta a rendőröket, és azzal fenyegette őket, hogy elintézi a leszerelésüket. S.J. azonban arra nem számított, hogy tettéről videofelvétel készült.”
 • 4. xo16zy 2009. május 03. 20:02
  „Azcsakegykő!
  Más:
  Érdekes, hogy az orbánviki -témához nem lehet hozzászólni. Úgy látszik őt még a romáknál is jobban szidták (merthogy a romás cikkhez hozzá lehet szólni) :-D
  Hajrá viki!”
 • 3. Szilágyi_Zsolt 2009. május 03. 18:11
  „Márpedig szerintem ez csak egy fura kő. :)”
 • 2. Catherina 2009. május 03. 18:05
  „látszik ,hogy csak egy kő!!!!”
 • 1. Tapmancs 2009. május 03. 17:59
  „Nehogy csúnyát írjatok mert az óvónénik itt is letiltják a kommentelés lehetőségét! :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szandi félrelépett

Nem kell ám megijedni e cím hallatán. Nem arról van szó, hogy Szandi otthagyta férjét - és egyben… Tovább olvasom