Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén 0°C | 7°C Még több cikk.

Fodor Zsóka nem tudna miről beszélgetni Magdi anyussal

Az RTL Klub Barátok közt című sorozatának Magdi nénije nem sok mindenben hasonlít az őt eljátszó Fodor Zsókára. A színésznő nem fél magánytól, sőt szeret egyedül lenni és olvasni. Azt is elárulta: tévéfüggő.

– Nem vezetek háztartást és nem vagyok szomszédolós típus. Kétszer elváltam, nincs gyermekem. A való életben egy kávét sem tudnék meginni a Barátok közt Magdi nénijével, közös téma híján nem tudnánk miről társalogni – beszélt Fodor Zsóka színésznő a sorozat házmesteréhez fűződő viszonyáról. Tíz évvel ezelőtt bújt Magdi anyus szerepébe. Bár sokan furcsállják, imád egyedül lenni. Rengeteget olvas, és bevallotta: tévéfüggő. Nincs szüksége társra, pedig néhányan próbálkoztak már a kerítő szerepébe bújni. Egyetlen közös tulajdonságot talált a Mátyás király tér pletykás karakterével: mindketten távol tartják magukat a technikától.

A Barátok közt Magdi nénije nemrégiben lelki válságba zuhant: fény derült negyven évvel ezelőtti félrelépésére. – Nagyon nehéz könnyeket produkálni egy forgatáson. Ilyenkor félrevonulok, az ölembe hajtom a fejem, és szomorú dolgokra gondolok, amelyek megtörténtek, megtörténhetnének velem – mesélte trükkjeit a színésznő, aki két évvel ezelőtt veszítette el az édesanyját.

Fodor Zsóka
Fodor Zsóka

Nem titok, hamarosan távozik a képernyőről. Vallja, hatvanhét évesen már ő sem lesz fiatalabb, és még rengeteg vágya van, amit valóra szeretne váltani. Meglátogatja a számára fontos embereket, rengeteg barátra számíthat országszerte. Cserszegtomajon él két fogadott családja is. A hét végén végre találkozik szegedi barátnőjével: 1979-től 16 éven át játszott a Szegedi Nemzeti Színházban. A szabadtérin megnézik a Cigányszerelem című operettet.

A színésznő több dédelgetett álma is valóra vált nemrégiben: tavasszal 12 napot töltött Amerikában, és nemsokára költözik. – Vettem Tordason egy társasházi lakást. Régi vágyam volt, hogy vidékre költözzek – mondta. Új otthonának közelében egy farm is van, ahol lámát, őzikét és kecskéket is tartanak. Rajong az állatokért, hat évig élt Culika nevű szürke kaukázusi cicájával. – Ő volt a gyermekem, elhalmoztam jutalomfalatkákkal. A hentesnél mindig megjegyezték: ˝úgy szeretnék a művésznő cicája lenni˝.

Fodor Zsóka elárulta: nem állna ellen egy vidéki színházi felkérésnek. A filmszereplés után szeretne még színpadon is meghajolni a közönség előtt.

Olvasóink írták

  • 2. xo16zy 2009. július 10. 20:45
    „Ez aztán a hatalmas hír. Csodálatos egy cikk! Magdi anyus. Nahááát!

    "Fodor Gábor lemond képviselői mandátumáról - A bukott SZDSZ bukott elnöke ősszel távozik a parlamentből."
    Ez az egész ország számára jelentős és örvendetes hír miért nincs a címlapon??”
  • 1. JÓZSINÉNI 2009. július 10. 13:24
    „Magdi anyusnak nem,de Fodor Zsókának azt üzenem,hogy attól a csúnya madárfészek frizurájától szabaduljon meg!Bórzasztó!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazugság volt a Michael Jackson elleni pedofil-vád

A fiú, aki 1993-ban molesztálással vádolta meg Jacksont, beismerte, hogy hazudott. Jordan Chandler… Tovább olvasom