Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Fluor is tudja, hogy SP érzelmesen nyög - videó

A két partyfúró ezúttal egy divatbemutatón nyögött együtt.

Fluor azt próbálta meg modellezni, hogy SP hogyan élvezi szobájában az életet, de valahogy túl hangosra sikerült a nyögésből lett sikoly...

Éder Krisztián már néhány hete mentorként domborít a TV2 Nagy duett című műsorában, ahol minden hétvégén a zenetévé műsorvezetőjével, Iszak Eszterrel próbálnak valami nagyot alkotni. SP eddig felhalmozott nagy szakmai tapasztalata és előadói múltja ellenére azonban nem érti, hogy miért választotta Őt mentornak a kereskedelmi csatorna. "Azon gondolkodom, hogy mikor avanzsálódtam zseniális énekessé, mert ez a mozzanat nekem kimaradt... nem sikerült megtalálnom, de még gondolkodom rajta!" - nevet fel a tabutv.hu videójában SP, aki ennek ellenére tökéletesen terelgeti a színpadon a szőke műsorveze tőt.Időközben Flour Tomi is beporolt a kamera elé, késését pedig csakis azért fogadjuk el, mert épp jócselekedetet hajtott végre. "Azért késtem, mert a Bence ma költözött hozzánk és megkért, hogy segítsek összerakni az ágyat meg a szekrényt. Mondtam neki, hogy gyorsan fürödjön, de Ő lassan fürdött, én meg meguntam és nem vártam rá tovább... Én elkéstem, Ő meg ide sem ért!" - avat be a Mizu sztárja, aki azonnal bekapcsolódik a beszélgetésbe.

"Nagyon tetszik SP és Eszti közös Nagy duettes pályafutása, eddig a Backstreet Boysos tetszett a legjobban!" - nevet a Tabu Tv kamerája előtt Fluor. "A legutóbbi adásra a Black Eyed Peas I Gotta Feeling című számával készültünk. A produkció különlegessége, hogy Eszter érdekesen fog benne nyögni, de ezt nem én tanítottam neki, mert én sokkal érzelmesebben nyögök! Tomika is tudna erről mesélni, mert áthallatszik a szobába... mármint amikor gyúrok!" - magyarázkodik az internetes sztártévé v ideójában Krisztián. "Aha, igen... akkor Te vagy mindig az az ááááá, ááááá?" - ordít fejhangon Fluor, aki ezzel a finom performansszal több mellettünk álló stáb interjúját is megfúrta.

Olvasóink írták

 • 4. accelerator 2011. május 13. 02:07
  „Fluor Homi, és SeggrePacsi.”
 • 3. pozdorja 2011. május 12. 09:20
  „Próbálom elképzelni amikor vágják ezeket a videokat. Mekkora jókedv lehet a teremben.”
 • 2. pozdorja 2011. május 11. 16:09
  „Nem merem elolvasni? Mesélj!”
 • 1. robi04 2011. május 11. 10:19
  „Ez egy REMEK cikk!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Wolf Kati az Eurovíziós fesztivál döntőjében

Wolf Kati bejutott az idei Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe. Tovább olvasom