Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Filmvetítés közben lett öngyilkos a mozigépész

A pesti plázában a minap egy film leadása után a mozigépészt késsel a mellkasában találták a vetítőben. A súlyosan sérült férfit kórházba szállították.
A plázában már napok óta arról pusmognak, hogy az egyik mozigépésszel mi történt a film alatt. Kész rémtörténetek keltek lábra, a gyilkosságtól az öngyilkosságig.

A Bors megbízható forrásból úgy értesült, hogy csütörtök este elindult a betervezett film a Cinema City hálózat egyik mozijában. A film végén a látogatók meglepődve vették észre, hogy a történet újra elkezdődik. Ekkor a mozis cég egyik alkalmazottja a vetítőbe sietett, ahol borzalmas kép tárult a szeme elé. Kollégája a földön feküdt, és a mellkasából egy kés állt ki.

A férfi azonnal riasztotta a mentőket, akik az egyik fővárosi kórházba vitték a súlyosan sérült középkorú férfit. Úgy tudjuk, saját magát szúrta le, egyelőre tisztázatlan, hogy miért.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csak azt erősítette meg, hogy október 9-én este intézkedés történt ebben a bevásárlóközpontban, melynek keretében egy sérült férfit átadtak a mentőknek.

A pláza mozijának vezetője sem nyilatkozott. Buda Andrea, a Cinema City marketing- és PR-igazgatója azt mond­ta: az eset kivizsgálása a rendőrség bevonásával zajlik, ezért nem tudnak nyilatkozni a történtekről.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jennifer Lawrence exe kiakadt az aktfotókon

A 24 éves színész és Lawrence három éven át élt se veled - se nélküled kapcsolatban. Tovább olvasom