Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Film lehet a szüzességét elárverező Natalie történetéből

A bögyös diáklány azt mondja, hogy elárasztották őt különféle pajkos ajánlattételekkel, hogy történetét könyvben, filmen jelentessék meg. Pornófilmek producerei szintén nagy érdeklődést mutatnak iránta - Natalie eddig ellenállt.
A diák, aki egy nevadai bordélyház honlapján keresztül bocsátotta licitre a szüzességét, elmondta, hogy kapcsolatba lépett könyvkiadókkal és filmgyártókkal. - Megkerestek pornófilmesek is, de azon az úton nem szeretnék elindulni. Nincs problémám a pornóval, szoktam pornót nézni, de csinálni nem szeretném - mondta a lány.

A liciten tett legmagasabb ajánlat jelenleg 2,6 millió dollár.

Natalie azt mondta, hogy elképzelhető, hogy visszavonja a liciten tett ajánlatát, ha elég pénzre tehet szert a kiadókkal kötött megállapodásokból.

Az anya nem helyesli azt, amit a lánya csinál.
Az anya nem helyesli azt, amit a lányai csinálnak. Fotó: Barcroft Media

- Egyelőre nyitva hagyom az árverést, mert ezek az ajánlatok nagyon jövedelmezőek - mondta. - Pénzért csinálom, amit csinálok és még semmit nem írtam alá. Az is figyelemre méltó, hogy kaphatok egymillió dollárt anélkül, hogy bármit is tennem kellene. Szexelni a Bunny Ranch-en: nem ez életem fő célja. Ha elég pénzt kapok, nem kiszállok a buliból. Nem számítottam erre az árverés kezdetén, de ezek az ajánlatok lenyűgözők. Ha kaphatok egymilliót, nekem kellene feküdnöm bárkivel is?

Natalie már korábban tisztázta, hogy azért van szüksége a pénzre, hogy a tanulmányait finanszírozhassa.

Édesanyja tanár egy iskolában. Az anyuka támogatja a lányt abban, hogy képesítést szerezzen, de azt nem szeretné, hogy ilyen áron. Másik lánya korábban hasonló úton indult el: egy bordélyházban kezdett dolgozni, hogy finanszírozni tudja a diplomája megszerzését.

- Anya utálta, hogy Avia egy bordélyházban dolgozott. De szeret bennünket és a döntéseink ellenére is mellettünk áll - tette hozzá Natalie.

Olvasóink írták

 • 5. elemér 2009. január 26. 19:09
  „Ez attol függ hogy sikerül és marketing. Joe esterhazy átdolgozza, akkor az világsiker lessz mint a Dirty Dancing.”
 • 4. Judytka 2009. január 25. 11:42
  „Elemér,kit érdekel szerinted??”
 • 3. elemér 2009. január 24. 20:59
  „Nevada az más mint a többi államok. Valóban az Vegas é Reno aztán sehol semmi. Maffia alapitotta az intézményeket és csinálja az üzletet.”
 • 2. ideals 2009. január 24. 18:49
  „Elemér! Ezért nem kell az USA-ba menni, sajnos itthon is van sok egyetemista, aki így keresi a pénzt - és szerintem teljesen mindegy, hogy melyik nemhez tartoznak, mert a fiúk ugyanúgy árulhatják magukat.
  Nekem inkább az tűnt fel, hogy "bordélyház honlapján" . Arrafelé nem büntetendő a prostitúció? Vannak hivatalos bordélyházak? Sajnos idehaza nincsenek. Én megszavaznám, hogy hozzák vissza, mert akkor megszűnnének a kocsisorok, meg egyéb "nyilvános" helyek, és ellenőrzés alatt lehetnének, egyrészt megvédve a striciktől, másrészt egészségileg..”
 • 1. elemér 2009. január 24. 13:03
  „Igen van az USA-ban sok egyetemista aki szintén keres. Ezt nem Natali találta fel. Akinek nincs ilyen lehetösége az ne irigykedjen.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hol késik a vonat? Megnézheti az interneten!

Győr-Moson-Sopron - Egyelőre még csak interneten, ősztől azonban már a vasúti pályaudvarokon… Tovább olvasom