Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

´Férfiként is csődöt mondtam´ - Győzike padlón, Bea szerint ez csak hiszti

Gáspár Győző totálisan padlóra került. Mindezek ellenére a showman úgy döntött, megküzd a betegséggel, és annak ellenére legyőzi a depressziót, hogy még családja is kételkedik állapota valódiságában.

Ahogy arról a Blikk beszámolt, Gáspár Győzőt hetek óta egy vidéki pszichiátrián ápolják. Feje fölött olyannyira összecsaptak a hullámok, hogy a showman már nem látott más kiutat, mint az öngyilkosságot.

Gáspár Győző retteg az emberektől, a tömegtől és a haláltól. Úgy érzi, belülről rohad, képtelen mosolyogni vagy bárminek örülni

- Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer engem is magával ragad ez a szörnyű betegség. Megmagyarázni nem tudom, hogy mi ez pontosan, csak azt tudom, hogy hirtelen elkapja az embert egy félelem, amit képtelen leküzdeni. Rettegés az emberektől, a tömegtől, a haláltól - mondta a Blikknek a semmibe meredve Győző, aki annak örül, hogy már képes a betegségéről őszinténbeszélni. - Ez depresszió. Nem lehet tudni, mi váltja ki, egyszer csak elragadja az embert. Rengetegen küzdenek vele itt a kórházban is, de aki nem ismeri, csak hisztinek gondolja, ahogy egyébként Bea asszony is. Pedig nem az! Szinte érzem, ahogy elhatalmasodik felettem a pánik, én pedig megrohadok belülről. Képtelen vagyok mosolyogni, képtelen vagyok bárminek is örülni, férfiként és apaként is csődöt mondtam - jelentette ki Győző, felesége, Bea asszony pedig nagyon nehezen tud ezzel megküzdeni.

A Blikk cikkét olvassa el itt.

Olvasóink írták

  • 2. kukori 2011. július 01. 19:03
    „Drága jó Győzikénk már jó dolgában nem tudja mit csináljon!!!Majd ha azon kellene gondolkodnia,hogy zsiros kenyér vagy krumplis tészta legyen-e a vasárnapi ebéd mert másra nem telik,akkor majd nem lenne ideje ennyit foglalkozni magával.Sokan egy élet munkájával nem tudnak annyit összehozni,mint amennyit Ő a "műsorával",mégsem tudta megbecsülni!!!”
  • 1. torabora 2011. július 01. 09:00
    „Lesz ez még így sem győzike.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatszor csapott bele a villám, mindet túlélte

Hatszor csapott eddig villám egy amerikai férfiba, de mindegyiket túlélte, ugyanakkor ötször… Tovább olvasom