Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Félve megy a villamoshoz anya és kisfia

Elsőként a Házon kívülben szólal meg az az édesanya, akinek négyéves gyermekét megpróbálta elragadni egy zavarodott nő.

Elmondta, a mai napig nem tudták teljesen feldolgozni a történteket. Félve mennek minden reggel a villamosmegállóba, és az utcán soha nem engedi el kisfia kezét.

- Azt vettem észre, hogy a gyerek nagyon erősen húzza a kezemet, odapillantottam, mert azt hittem, hogy elesett. És akkor egy zavarodott arcú nő tekintett rám. Üvöltött velem, hogy adjam oda, adjam vissza a gyereket, akit nagy indulattal, teljes erőből próbált kitépni a kezemből. Én meg vissza, ment a huza-vona, végül sikerült eltávolodni tőle,– mondja az édesanya, Krisztina, aki azonnal hívta a rendőrséget. - Borzasztóan megrémültünk, mert látszott a nőn, hogy zavart állapotban van.

A hajléktalan nő, Gizella a bíróságon azt mondja, nem csinált semmit, aznap csak a Máltai szeretetszolgálathoz indult ételért. Mit akarhatott valójában, mi járt a fejében mikor tettét elkövette? S vajon hogyan lehet segíteni azokon, akik pszichés betegséggel küzdenek, ám nincsenek tudatában ennek, ráadásul hajléktalanok?

A Házon kívül szerdai adásából kiderül, ahol a nézők megismerhetnek egy másik édesanyát is, akinek mindennapos problémát okoz enni adni három gyermekének.

Házon kívül szerdán 22.50-től a Szulejmán után

Olvasóink írták

  • 1. Madarász 2013. október 30. 12:26
    „Na ezért kellett szélnek ereszteni a zárt osztályok lakóit...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly minden hatodik ara idősebb volt a vőlegényénél Dél-Koreában

2012-ben a házaspárok 15,6 százalékánál volt idősebb a mennyasszony a vőlegénynél. Tovább olvasom