Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Felmosóval kergette el a betörőt a nagymama

A hetvenéves nő nem illetődött meg, amikor egy maszkos betörő a pénzt követelte a bolt kasszájából. Sőt, jól megagyalta egy felmosóval.
A hetvenéves Rhoda Sharkey nem illetődött meg, amikor egy maszkos betörő a pénzt követelte a bolt kasszájából.

A nő először tréfának dolgota a rablást, meg is próbálta lehúzni a támadó álarcát. Amikor azonban a rabló dühösen visszahúzta rádöbbent, hogy nem térfáról van szó.

A férfi próbálta kinyitni a kasszát, de a nagymama nem hagyta magát: egy tompa ollóval szurkálta meg a rabló kezét. A férfi azonban nem hátrált, tovább nyomkodta a gép gombjait, de kinyitnia nem sikerült.


A nagymama végül aktiválta az üzlet riasztóját, amin a rabló megijedt és menekülőre fogta. A nagyi ekkor kapta fel a felmosót, és még néhányszor alaposan rásózott az elkövetőre.

A férfi beismerő vallomást tett, négy év börtönre ítélték. A bíró külön megdicsérte a nagymamát, kiemelte, hogy tisztelegnek bátorsága előtt, sőt, 300 fonttal jutalmazta hősies fellépését.

A 11 unokás nagyi már hét éve dolgozik a kisboltban, és a rablás sem tántorította el: már az incidenst követő napon is bement dolgozni.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mellső lábain sétál a mozgássérült nyúl - videó

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a nyuszi borzasztóan ügyesen megtanult "kézenállni". A valóság… Tovább olvasom