Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Felfüggesztett börtönt kapott Knézy Jenő

A riporter a képernyőről is lekerül, míg jogerős döntés nem születik ügyében. Így nem lehet ott kommentátorként a nyári foci-világbajnokságon sem.
A sportriporter még 2008-ban került a címlapokra, amikor akkori felesége feljelentette, hogy megverte őt, eltörte az állkapcsát, apósát pedig inzultálta - írja a Bors.

Első fokon tíz hónapot kapott felfüggesztve, de később kiderült az orvosi jelentésből: törésnek nincs nyoma az asszony állán. Bár jogerős ítélet nem született, a sportriporter mégis lekerült a képernyőről egészen addig, amíg ki nem derült, a bírósági ítéletet hatályon kívül he­lyezték.

Visszaülhetett a műsorvezetői székbe, de most megint fel kell állnia.

Két hete a bíróság – új eljárásban – első fokon ismét bűnösnek mondta ki: hat hónapot kapott felfüggesztve. Az indoklás lényege hasonló az egyszer már hatályon kívül helyezettével: nem ütött, de volt neje arcán bőrpír keletkezett.

A Bors megtudta, a hosszú évek óta folyó, jogerős ítélettől még messze álló per nagyon megviselte Knézyt. Hogy karrierje rámegy-e, még kérdéses, hiszen most bizonytalan ideig csak háttérmunkát, főként szerkesztést végezhet.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csalás miatt indult eljárás Ornella Muti ellen

A filmcsillagnak azért kell bíróság előtt megjelennie, mert betegnek hazudva magát lemondta… Tovább olvasom