Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Felforgatja az Édent a konyha ördöge

A konyha ördöge legújabb epizódjában Bereznay Tamás séf és csapata egy gyáli vendéglőben próbál csodát tenni, ahol a legnagyobb gondot a személyezt jelenti.
Makacs, önfejű szakácsok dolgoznak a gyáli étterem konyháján, ami évek óta konyhafőnök nélkül működik. A szervezetlenség pedig nem tesz jót a családi vállalkozásnak, maga a tulajdonos sem bír alkalmazottaival. Bereznay Tamásnak így megint nem lesz könnyű dolga, és az átalakító csapatnak is jócskán van mit alakítani az olaszos jellegű megjelenésen.

"Ildikó próbál szigorú főnök lenni, ráadásul ő vállalta magára a konyhafőnök szerepét, ami nem szült túl sok jót az egyébként is problémás személyzetet tekintve. Senki nem hallgat rá, ellenkeznek vele. Egyáltalán nem volt meg az összetartás, ami azt gondolom, hogy hatalmas probléma, hiszen mindenkinek egy célért kellene dolgoznia.


Egy rendes konyhafőnök nélkül azonban ez elképzelhetetlen, ezért beszéltem rá Ildikót, hogy vagy a meglévő szakácsok közül nevezzen ki valakit, vagy ha nincs erre a posztra alkalmas ember, akkor nincs mese, új embert kell felvenni. Ez pedig azt jelenti, hogy a meglévő csapatból valakitől búcsúzni kell, hiszen nincs pénz egy plusz ember alkalmazására"
– mesélte Bereznay Tamás.

"Rúgtam már ki szakácsot a pályafutásom alatt, igaz, nem olyan sokszor. A problémát minden esetben hozzáállásbeli gondok okozták. Csapatjátékos vagyok, és azt gondolom, hogy mindenkinek ki kell vennie a részét a munkából. Egy idő után pedig kiderül, ki az, akit csak a kezdeti lelkesedés hajt, és egyébként nem szeret dolgozni.


Egy ilyen ember rossz hatással van a csapatra és nem visz előre. A lustaságot nem tolerálom. Ezzel szemben a szakmai hiányosságok tanulhatók. Azzal sosem volt probléma, ha valaki kezdetben még nem volt azon a szinten, amit konyhafőnökként elvártam, ha e mellett szorgalmas volt és hajlandó volt tanulni."
– árulta el A konyha ördögének séfje.

Hogy ki lesz az új konyhafőnök, és hogyan alakul át az Éden Park Étterem, az A konyha ördöge legújabb epizódjából kiderül.

A konyha ördöge – szerdánként 22:35-kor a TV2-n!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elképesztően dob kosárra a totyogó baba - videó

A kisfiú született kosárlabdázó, ülve, állva és akadályokkal nehezítve is simán zsákol. Tovább olvasom