Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Felcserélt elhunytakat temettek el Pest megyében?

A sírásó állítja, a temetkezési vállalozásnál elcserélték a halottakat. A cégtulaj szerint bosszúból járatják le őket.
Merész dolgot állít Szikra József, egy temetkezési vállalat nemrég elbocsátott dolgozója: korábbi munkahelyénél állítólag összecserélték a halottakat - írja a Bors.

József szerint március 12-én egy Pest környéki településen eltemettek egy idős asszonyt, P. A.-nét, aki nem volt azonos azzal, akinek a neve a fejfán állt.

– A problémára nyolc nappal később derült fény, amikor a temetésre készülődve nem találták P.-né holttestét. Viszont az egyik hűtőben rábukkantak I. J.-né holttestére, akit – elvileg – nyolc nappal korábban már elhantoltak – idézte fel a történteket Szikra József a Borsnak.

József éjszakákon és napokon át figyelte az érintett sírhelyeket. Véleménye szerint április elsejére virradó éjjel cserélhették vissza a halottakat. Aznap délelőtt az egyik temetőben még ott találta az egyik érintett sírhely közelében a temetkezési cég dolgozóit is.
József szóvá tette a dolgot feletteseinél. Pár nappal később elbocsátották állásából.

József elmondta, fényképekkel és hangfelvételekkel felszerelkezve feljelentést tett, a rendőrség megállapításai szerint azonban sem bűncselekmény, sem szabálysértés nem valósult meg.

A Bors utolérte a halottcserével gyanúsított cég vezetőjét.

– József alig két hónapot dolgozott nálunk, de mivel nem voltak megelégedve a munkájával, a területileg illetékes képviselő megszüntette a munkaviszonyát.

A cégvezető hozzátette: szerinte egykori alkalmazottjuk lejáratókampányt folytat ellenünk.

Borsonline.hu


hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes alkalmazás kerített elő 33 ezer lopott autót

A kormány által kifelesztett applikáció számítógépekre, mobiltelefonokra és tabletekre egyaránt… Tovább olvasom