Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Fegyvert szegezett a kisfiú fejéhez a pantomimművész

A kisfiú nagymamája igencsak megdöbbent, amikor kisunokája bedobta az aprót, hogy a szoborrá festett pantomimművész életre keljen.
A nagyi és unokája, Connor May karácsonyi vásáron nézelődtek Birmingham központjában, akkor lettek figyelmesek a magát Glint Eastwood-nak nevező pantomimművészre - írja a Mirror.

Gyakori turistalátványosság ez az ország számos pontján. A művész szobornak mázolva áll kővé dermedve mindaddig, amíg az arra járó be nem dobja neki a pénzérmét.

Miután ez megtörtént, a szobor életrekel, és készségesen produkálja magát néhány percig, ameddig lefotózzák az aktuális nézőjével.

Itt sem történt másként, csak éppen a kivitelezés volt megdöbbentő. A nagyi elmondása szerint ugyanis a western hősnek öltözött alak miután "életre kelt" megbilincselte a kisfiú kezét, fegyvert nyomott a halántékához, és fenyegetően bámult a kamerába.

Az ominózus pillanatról fotó is készült. Forrás: Mirror
Az ominózus pillanatról fotó is készült. Forrás: Mirror

"Ugyan Connor próbált úgy tenni, mintha élvezné és mókásnak tartaná, láttam rajta, hogy megrémült. Ez borzasztóan rossz vicc, mindenki, aki látta a fotót, teljesen megdöbbent rajta" - mesélte a nagymama.

A vásár járőrei később ígéretüket tették, hogy váltanak pár szót az ominózus westernhőssel. A városi tanács illetékese elmondta, a kezük meg van kötve, hiszen ezeknek a művészeknek nem kell engedélyt kérniük az utcai performanszra.

Így meg sem tilthatják hogy ott mutatványozzanak, csupán abban az esetben, ha akadályozzák a közlekedést, túl hangosan viselkednek, vagy bűncselekményt követnek el.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évente félmillió rákos daganatot okoz a tulsúly

2012-ben az új rákos megbetegedések 3,6 százaléka, vagyis 481 ezer eset írható a túlsúly vagy az… Tovább olvasom