Kisalföld logö

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 19°C | 34°C Még több cikk.

Fegyvert fogtak a Jóban Rosszban sztárjai

Drámai merénylet tartja még mindig izgalomban Csillagkút lakóit.
A Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban már kiderült, Tamás atyát találta el a Pongrácz Péternek szánt lövedék, az azonban kérdéses, melyik rosszfiú áll az események hátterében. A TV2 sikersorozatának szereplői éles fegyvereket fogva élték át, milyen érzés meghúzni a ravaszt.Különleges eseményen elevenítették fel a Jóban Rosszban drámai pillanatait a sorozat sztárjai. Az évadzáró rész merényletének célpontjai és lehetséges elkövetői egy uszály gyomrában kialakított profi lőtéren mérték össze tudásukat. A csapat egyetlen női tagjának, Szabó Zsófinak óriási sikerélményben lehetett része, hiszen félelmét legyőzve nagyon jó eredményeket ért el.

„Eleinte nagyon vártam, hogy végre kezembe vehessem a fegyvert. Bevallom, amikor a veszélyhelyzeteket és a szabályokat ismertették velünk a lövészet előtti oktatáson, akkor kissé inába szállt a bátorságom. Féltem, hogy a fegyver elsütése közben visszarúg a puska, azonban a szakszerű oktatásnak köszönhetően erre nem került sor. Nem véletlenül tartják számon olimpiai sportágként, hiszen hihetetlen koncentrációt és pszichikai munkát igényel." – mondta a színésznő, aki azt sem tartja kizártnak, hogy hobbijai sorába a lövészet is bekerüljön.A verseny során a sorozat rosszfiúi győzedelmeskedtek, hiába koncentrált Zsófi mellett Száraz Dénes és Gazdag Tibor is a lehető legjobban a céltábla közepére. A sorozat katonaorvosa, Mihályfi Balázs a valóságban egyáltalán nem rajong a fegyverekért, ám a rosszfiúk csapatának győzelmét ez nem befolyásolta.

„Próbáltam higgadt maradni, hogy minél pontosabban tudjak célozni és sikerült" – árulta el Szikszai Rémusz, aki a legjobb egyéni eredményt érte el. „Különösebb előképzettségem nincs, voltam katona és volt már a kezemben fegyver, de ilyen puskákkal még sosem lőttem. Különösebben nem is vonzódom a harcászati eszközökhöz, de ha a kezembe kell venni egy pisztolyt, nem ijedek meg. Lehet, hogy ez volt a titka a jó eredménynek" – tette hozzá a sorozat Várnagy Elődje.A PAPOLE I. Hajólőtér képviseletében Kispál Ibolya nyilatkozott, aki – mint tulajdonos és hozzáértő – követte az eseményeket.
“Kezdetben mindenki kicsit félszeg volt, de ez nem meglepő, hiszen senki sem fegyverrel a kezében születik. A lőállásban tökéletesen kidomborodott a művészek között lévő csapatszellem, valamint a színészek jelleme, egyénisége. Szikszai Rémusz különösen tehetséges, kiváló érzéke van a sportlövészethez. Szabó Zsófi – egyetlen nőként – fantasztikusan helyt állt, a hölgyekre amúgy is jellemző, hogy hamarabb ráéreznek ennek a szép sportnak az ízére. Egyébként határ a “csillagos ég’, ha szimpatizálnak ezzel a történettel". – mondta a szakember."

Azt, hogy a képernyőn eldördült lövéshez melyik színész karakterének van köze és várható-e hasonló drámai fordulat a Csillagvirág Klinikáért folytatott harcban, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül!


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cukros üdítőkön él Amerika

Az amerikai népességnek körülbelül a fele minden nap iszik cukrozott italokat. Tovább olvasom