Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Fáy: Egy új Tilla hiányzik a tévéből

Élesen bírálja a magyar televíziós szakmát Fáy Miklós. A kritikus a kereskedelmi tévék és a közszolgálati csatorna embereit sem kíméli.
Fáy az InterPress magazinban megjelent írásában kifejti, hogy Istenes Bencének nehezére esik a szellemi munka, Lilu szépen mosolyog, de pályafutása alatt még nem mondott érdekeset, Balázs pedig hiába tud jól beszélni, a Vundersőn és Zuperszexi műsorában ennyi már kevés volt, így a bukás után oda sebezhetetlenségének mítosza. Új tehetségeknek pedig se híre, se hamva. A Bors megkereste Fáyt, aki utólag némileg finomabban fogalmazott, mint a magazinban megjelent írásban.

– Ha megnézzük a jelenlegi sztárokat, egyik sem ostoba. Tilla és Claudia kifejezetten gyors eszű, ahogy Balázs vagy Harsányi Levente is. Nyilván ettől is érzik úgy, hogy fuldokolnak, nem tudják kihasználni az adottságaikat, csak pénzkereset számukra a tévézés, nem hivatás.

A műsorvezetők önmagukat akarják leváltani, de hiába próbálkoznak. Nemrég elindult Balázs, Majka és Hajós új műsora is, de a varjú se károg róla, és nem rendült bele a média. Olyan műsorokat kellene készíteni, amelyeket a készítők is megnéznének, és amelyek széles közönséget ültetnének a képernyő elé - írja a Bors.

A teljes cikk >>

Fotó: RTL Klub
Fáy épp csak elégségest ad a tévés produkciókra. Fotó: RTL Klub

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyforma telefontöltőt kap Európa

Az EU-ban forgalmazott összes mobiltelefonhoz használható, egységes töltőt kellene kifejleszteni a… Tovább olvasom