Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Fátylat rá!: Újabb versengés

Vasárnap a VIASAT3 Fátylat rá! című műsorában újabb két pár verseng azért, hogy eldőljön, melyikük elképzelései valósuljanak meg az esküvő és a lakodalom lebonyolítása során.
Vajon az extrém elképzelések felülkerekednek a hagyományos elgondolásokon? Annyi biztos, hogy a pároknak keményen meg kell küzdeniük, hiszen egyikük sem adja fel egykönnyen az álmait. Vasárnap 18.55-kor a VIASAT3-on kiderül, ki nyeri a huzavonát.

KRISZTA ÉS GÁBOR


A miskolci pár kapcsolata munkahelyi szerelemként indult három évvel ezelőtt. Gábor már akkor tudta, hogy Kriszta lesz gyermeke anyja. Így is lett, azóta kisfiuk született. Kriszta főállású anya, hobbija pedig a tánc. Gábor 13 éves kora óta színpadi játékkal és drámapedagógiával foglalkozik. Számukra az esküvő egy nagy buli, ereszd el a hajam. Itt nem kell törődni tradíciókkal, családi hagyományokkal, hanem egyszerűen csak szórakozni, bulizni kell. Arra számítanak, hogy a Halott menyasszony című film stílusában elképzelt esküvőjükkel kiborítják a násznépet.ESZTER ÉS ATTILAEszter 20 éves, de már 10 éve ismerik egymást Attilával. Azért szeretne ilyen fiatalon férjhez menni, mert úgy érzi, hogy Attilában megtalálta az igazit, ezért nincs értelme tovább várni a házassággal és a családalapítással. Attila kertépítőként dolgozik, szívéhez közel áll a természet, ezért az esküvőt is egy erdő közepén, szabad ég alatt, hagyományos stílusban szeretnék megtartani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nevet és névtáblát kap minden sziget Kínában

Kína nevet ad minden szigetének és szigetecskéjének, hogy ezzel is nyomatékosítsa szuverenitását… Tovább olvasom