Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Ez egy kicsináló show: Olivér kitálal a VV4-ről

Nem igaz, hogy a ValóVilág villája csupán egy bekamerázott luxusbörtön. Sokkal keményebb annál. Olivér szerint leginkább egy kicsináló-shownak lehetne mondani, ahol az győz, aki jobban bírja idegekkel.
"Sokan nem is hinnék, milyen durva meccsek mennek odabent. Ki bírja tovább? Ki készíti ki előbb a másikat? Hogyan lehet a többieket lealázni? Ezek olyan harcok, amit a nézők talán észre sem vesznek. Vegyük például a már kiesett Gombi tesót. Elárulom: nem véletlenül került ki..."
Olivér véleményének további exkluzív részletei a legfrissebb BEST-ben.

Olvasóink írták

 • 8. Hyppolit 2011. március 11. 22:20
  „buggyant és kolombela! Adja Isten, hogy legalább valami "szerkesztőféle" fülbe eljusson a véleményetek! Jó lenne már végre, ha nevén neveznék azokat, akik ennek a szenny témának a hírhordozói. De nagy a hallgatás és a háttérben kuncogás....fő az olvasottság!(?)
  Ez a Senki-Olivér meg tényleg szépen ballagjon haza, és próbáljon meg a jövőben a társadalom "hasznos" tagja lenni. Senki nem kiváncsi a "hattyúhalála" kitálalására. Szánalmas!”
 • 7. f1 2011. március 11. 13:26
  „tudták mit vállalnak,egyék meg amit főztek.egyébként egyik-másikat a viselkedése miatt már rég megcibáltam volna.aranyköpéseket nem kell mutogatni a tv-be,erre igazán büszke lehet évike.na meg a poháremelgetőről nem is beszélve,inni kint is tudott volna.”
 • 6. alison 2011. március 11. 12:53
  „A Béci sokkal értékesebb ember mint Alkesz barátunk. De ez a fránya tv mindig a négyes fogatot mutogatta idáig. Az Évával teli a padlás.”
 • 5. kolombela 2011. március 11. 12:33
  „4. kolombela 2011.03.11. 12:30
  Ez még lemaradt. egy olyan gennyhalmazról adnak hírt, ahol eleve egy elkészített forgatókönyv alapján történik minden, már a válogatás is irányított volt.”
 • 4. kolombela 2011. március 11. 12:30
  „Tényleg semmi hír nincs hazánkban és a nagyvilágban mint az ilyen mocsadék műsor és ugyan olyan résztvevőinek sértődöttségi rohamait leközölni?
  Ki a fenét érdekel ez a szarhalmaz?”
 • 3. máris 2011. március 11. 11:25
  „A kábszeres, szipogó oli, aki az orrár túrta benn, kibeszéli azokat, akiknek köszönheti, hogy hívják szerepelni, és pénzt tud keresni ??? Szemét volt odabenn is, és az is marad örökre ! Nem tud mindenkit megvezetni, csak a hasonszőrűeket !!”
 • 2. buggyant 2011. március 11. 09:55
  „A Kisalföld pénzt kap azért hogy egy másik újságot reklámozzon? Semmi újat nem modott Oli. Ha érdekel egyáltalán valakit ez a szemetesláda.”
 • 1. RUDI 2011. március 11. 09:01
  „Bár igaz egy nagy ki hívás ,lehetne mondani, hogy türelem rózsát teremt.A Villában mindenkinek alkalmazkodni kell a másikhoz, különben nincs maradása.Igaza van Olivérnek,a négy falba be voltak zárva, és minden jót, rosszat le kell nyelni,itt nincs az, hogy tejesen félre vonulok ,majd lesz ami lesz.Azt nagyon kevesen tudják , hogy a depresszió milyen nagy kárt is tud okozni egy egy emberbe.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsz órán át erőszakolta a kislányt tíz román férfi

A földi poklok kínjait élhette át az a 14 éves tinédzserlány a romániai Galac megyében, akit tíz… Tovább olvasom