Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Etetés közben állt meg az anorexiás lány szíve

A halál torkából tért vissza egy ír lány, aki olyan brutálisan éheztette magát, hogy mikor szakemberek próbálták megetetni, szíve leállt.
A jelenleg 20 éves Rebecca McIntyre elborzadva emlékszik vissza az elmúlt öt évre az életéből – írja a Bors a The Sun-ra hivatkozva. A fiatal lány ugyanis 15 éves korától kezdve súlyosan anorexiás volt, ami kis híján megölte. McIntyre négy évig sanyargatta magát, olyan kegyetlenül, hogy 19 évesen mindössze húsz kiló volt, mikor kórházba került.

Édesanyja elmondása szerint, még a nővérek és doktorok is megdöbbentek, mikor meglátták és nem értették, hogy volt képes a saját lábán bemenni a klinikára.


Ám az, hogy a lány kórházba került még nem jelentett egyet azzal, hogy megmenekült. Sőt, mikor a nővérek megetették, szíve egy teljes percre leállt. Akkor úgy tűnt családja örökre elveszítette, azonban sikerült mégis újraéleszteni. Saját bevallása szerint ez volt az élmény, ami végül akkora hatást gyakorolt rá, hogy eldöntötte, felveszi a harcot a betegséggel.

Azóta egy év telt el, McIntyre pedig pszichológusok és szülei segítségével kigyógyult a betegségből. Jelenleg egy evészavarokkal foglalkozó szervezetben dolgozik, szeretne segíteni a hozzá hasonló fiatalokon.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szelfivel lepte meg a híveket a bécsi érsek

Első szelfijével keltett nagy érdeklődést a világhálón Christoph Schönborn bécsi érsek, aki… Tovább olvasom