Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Esővízen és narancson élt két hétig a sivatagos tájon eltévedt idős pár

A nyugdíjas pár két hete fullertoni otthonából anyák napi vacsorára indult Palm Springs környékén lakó fiához. Le akarták rövidíteni az utat, de a kietlen tájon eltévedtek.
Két hét után találtak rá Dél-Kalifornia sivatagos táján egy eltévedt idős házaspárra, amely esővízen, süteményen és narancson próbálta kocsijában átvészelni, amíg megmentik őket. A férj azonban ezt már nem érhette meg.

Az idős, cukorbeteg pár - egy 79 éves férfi és 68 éves felesége - két hete fullertoni otthonából anyák napi vacsorára indult Palm Springs környékén lakó fiához. Utoljára május 10-én látszottak egy biztonsági kamera felvételén, amint elhaladtak a Valley View Casino mellett.

A nyugdíjas házaspárra vasárnap találtak rá a Los Coyotes indián rezervátumban lévő cserkésztábor közelében, San Diegótól 105 kilométerre északkeletre - közölte Ken Nelson a helyi seriff hivatalából.


Dianna Bedwell, a feleség, akit kórházba szállítottak, nem tudta elmondani, mikor halt meg a férje, Cecil Knutson. A halál beálltának okát és idejét kedden halottkémi vizsgálattal állapítják meg a hatóságok.

Dianna Bedwell annyit mondott, hogy le akarták rövidíteni az utat, de a kietlen tájon eltévedtek. A fák és bokrok eltakarták az autójukat, ezért a kutatásukra kiküldött helikopterek nem vették azt észre. Knutson testét a kocsi mellett találták meg, feleségét pedig az autóban.

"Alaposan letértek az útról. Nagyon meglepődtünk, hogy kocsijukkal egyáltalán eljutottak odáig. Annyira elhagyatott rész, hogy még a kutatóknak is két hetükbe telt, mire rájuk találtak" - mondta Ken Nelson.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irodaháznak építették meg a Star Trek-űrhajó mását

Kína egyik milliárdosa, a Star Trek nagy rajongója cégbirodalmának központját az amerikai… Tovább olvasom