Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 18°C

Esküvői Kiállítás a Zichy-palotában

2011. január 14-16. között kerül megrendezésre az esküvői kiállítás. A rendezvény alatt a pároknak lehetősége nyílik időpont foglalásra is az Anyakönyvi Hivatalban!

2011. január 14-16. között immáron 17. alkalommal kerül megrendezésre az Esküvői Kiállítás, melynek az elmúlt évhez hasonlóan ismét a Zichy-palota ad otthont. A hagyományokhoz híven a rendezvény alatt az Anyakönyvi Hivatal is nyitva tart, így a pároknak esküvői időpont foglalására is lehetősége nyílik a hétvége folyamán. Ugyancsak kedvező lesz, hogy a hivatalos esküvőszervezők által az esküvői szertartás részleteinek megbeszélésére is mód nyílik majd. Meghallgathatják és kiválaszthatják a zenét, a verset, megtekinthetik a különböző ízléseket kielégítő jegypárnákat, tanácsokat kaphatnak a nagy nap megszervezéséhez.

A rendezvény január 14-én 18.00 órakor Héjja János divattervező esküvői és alkalmi ruha kollekciójának bemutatójával veszi kezdetét, melyet 1500 Ft-os belépőjeggyel tekinthet meg a közönség.

Január 15-én és 16-án 31 szolgáltató kínálja az esküvő lebonyolítását segítő szolgáltatásait. A két nap során menyasszonyi ruhák, éttermek, virágok, esküvői meghívók, dekorációk széles választéka várja a látogatókat.

Január 15-én 16.00 órától Rátkai Tímea, Magyarország egyik legismertebb esküvőszervezője tart előadást, melynek keretében megválaszolja azon esküvőszervezési praktikákkal kapcsolatos kérdéseket is, melyeket előzetesen az info@fesztivalkozpontgyor.hu e-mail címen tehetnek fel az érdeklődők.

A divatbemutatón nemcsak az esküvői ruháját találhatja meg bárki, de a báli szezonra is felkészülhet!
A divatbemutatón nemcsak az esküvői ruháját találhatja meg bárki, de a báli szezonra is felkészülhet!

Tombola 300 Ft-ért vásárolható, a fődíj a Győri Művészeti és Fesztiválközpont ajándéka, egy polgári szertartás a Zichy-palotában, mely magában foglalja a terem bérletet, a zenét, a szavalatot, a pezsgős koccintást és a virágot a szülők köszöntésére. Ezen felül minden látogató szerencsekártyát kap, közülük kerül kisorsolásra a nyertes, aki díjtalanul veheti majd igénybe a Zichy-palotát esküvője céljára.

A kiállítás ingyenesen tekinthető meg szombaton 10.00 és 20.00 óra, vasárnap pedig 10.00 és 18.00 óra között.
További információ a 96/320-289 és a 30/3003545 telefonszámon, vagy ide kattintva.

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

LMP: Ne fojtsák meg a Sziget Fesztivált!

Sajtóhírek szerint a Fővárosi Önkormányzat a jövőben közterület-használati díjat szedne a Sziget… Tovább olvasom