Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Esküvő helyett rendeljen válási tortát!

A házasság felbontása egészen a mai napig inkább rossz érzéssel töltötte el az embereket, és nem adott okot ünneplésre.

De akinek van üzleti érzéke, az a bontóper utáni pillanatokat-napokat is ki tudja aknázni, méghozzá azzal, hogy az esküvői tortához hasonlóan - válási tortát ajánl az érdeklődőknek.Az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában az esküvői partikhoz hasonlóan kezdenek elterjedni a válást megünneplő partik is, ezekre sokféle torta közül lehet választani.Fay Millar cukrász ötletére nagyon sokan vevők: egyre több, a házasság intézményének a bíróságon búcsút mondó férfi és nő rendel tőle tortát.
Mint mondta: egy katalógusból lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet fényképek alapján. A legnépszerűbb az emeletes eperrel díszített torta, amelyről a menyasszony lelöki a vőlegényt. De a Free at last - Végre szabad! feliratú is nagyon kedvelt a férfiak körében.Millar kisasszony süteményei nagyon kedveltek: a legkisebb 60 angol fontba (mintegy 3000 forint) kerül, az emeletesért viszont már 800 angol fontot (több mint negyedmillió forint) kell fizetni.A kétgyermekes, 31 éves Fay Millar, aki Brightonban üzemelteti cukrászdáját, azt mondta: néhányan biztosan úgy gondolják, meghökkentő, vagy egyenesen ízetlen a válási torta ötlete. Azonban sokan vannak, akik életük egy periódusának lezárultával szívesen ünneplik az új élet kezdetét - még ha válásról is van szó.- Nem bántó akarok lenni, számomra ezek a torták inkább humorosak. A válás bizonyára horror mindkét félnek, én inkább a humoros oldalát próbálom megfogni a tortáimmal - mondta Fay Millar.

Olvasóink írták

 • 3. viperetta335 2009. november 25. 21:58
  „Szerintem is szuper ötlet!Mindig gondolok arra,amikor megy az esküvői autósmenet és röhejesen dudálnak,hogy na,majd amikor válni mentek,nem dudáltok,az biztos!
  De mire oda jut egy pár,hogy végre kimondják a válást,az többnyire már mindenkinek megkönnyebbülés,egy új élet kezdete,változás,amely nem feltétlenül rossz.És ez jó,hogy lehet belevinni humort is,nem baj!Miért lenne ez a vég kezdete?Elszabtuk,hát elszabtuk.Okuljunk belőle,és lépjünk tovább.”
 • 2. mauz 2009. november 24. 21:51
  „Szerintem ez a vég...

  Hogy ünnepelhetünk olyankor, amikor világossá válik, hogy valamit elb*sztunk? A komolytalanság csúcsa.

  Hülyítik a népet rendesen. Rossz vége lesz ennek (illetve már van).”
 • 1. Truder 2009. november 24. 18:57
  „Szerintem ötletes..”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ötven éves Barbie új ruhája: a burka

Az ötvenéves Barbie lépést tart a korral: a világhírű játékbaba születésnapjára új ruhát kapott,… Tovább olvasom