Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Érzelmi hullámvasút az X-Faktorban

Az RTL Klubon szombat este a sírásé és nevetésé volt a főszerep.
Az X-Faktor 2017-es évadának, harmadik adása vicces percekkel kezdődött. A közönség és a mentorok remekül szórakoztak, amikor Rafael Zsolt, rettentő hamis hangját egyéni humorával fűszerezte meg. "Imádunk, nagyon jó fej vagy!" - mondta Gáspár Laci, aki egy igen szavazattal köszönte meg a vidám pillanatokat, ám a fiú végül 3 nemmel távozott.

Majd következett Pál-Balázs Karmen, akit lélegzetvisszafojtva hallgatott a publikum, így egyértelmű volt, hogy továbbjutott. Nagy Bettina és Kajli László produkciójukkal egy sajátos mesevilágot teremtettek, amit ByeAlex nagyon élvezett.

A zenekarok is bizonyítottak szombaton, a Radio Mobster, a Peaks Of Kings, a Chain Bridge, az L.S.D. és a Diary simán továbbjutottak négy igennel. Utánuk következett Nagy Krisztián, aki különleges karakterével és hangjával meggyőzte a mentorokat. Berta Dániel egy seprűből készült gitárral érkezett és nem csak furcsa hangszerének köszönhette a továbbjutást. A legutolsó produkció pedig könnyeket csalt a mentorok szemébe, amikor Ricco és Claudia duóját hallgatták, majd állva tapsoltak nekik.

A X-Faktor szeptember 16-i adását itt nézheti meg.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barcelonában debütál a Trónok harca sorozat világkörüli vándorkiállítása

Barcelonában debütál a Trónok harca sorozat világkörüli vándorkiállítása
Barcelonában debütál a Trónok harca televíziós sorozatról szóló világkörüli vándorkiállítás október végén. Tovább olvasom