Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

Erős fájdalmak között halt meg Bajor Imre

Az agydaganata valóban zsugorodni kezdett, de a Bors úgy tudja, hogy a halálát végül nem is ez, hanem egyéb komoly szervi bajok okozták.

Hiába jöttek a javulásról szóló hírek, a színész szervezete feladta a harcot. A Kicsihuszár, aki annyit remélt a sorstól, hogy ne legyenek fájdalmai, szörnyű kínok között távozott - írja a borsonline.hu.

A kép forrása: Kisalföld-archívum, MTI
A kép forrása: Kisalföld-archívum, MTI

Pénteken még úgy tűnt, hogy minden rendben van Bajor Imrével, állapotát kielégítőnek tartották a kezelőorvosai. Imre a hétvégét jókedvűen és reményekkel telve töltötte. Aztán hétfőn váratlanul rosszul lett, azonnal beszállították a veszprémi Csolnoky Ferenc kórházba, ahol egyre elviselhetetlenebb fájdalmak gyötörték.

A Bors értesülései szerint – bár az orvosok mindent megtettek azért, hogy enyhítsék a kínt – erős fájdalmak között halt meg.

A lap úgy tudja, hogy az agydaganata valóban zsugorodni kezdett a kezeléseknek köszönhetően, a halálát végül nem is ez, hanem egyéb komoly szervi bajok okozták.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A japánban a rendőrség felügyeli a 3D-s fegyverábrázolásokat a neten

A japán rendőrség kinevezett egy felügyeleti szervet,amelynek feladata a világhálón lévő 3D-s fegyverábrázolások felkutatása. Tovább olvasom