Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Erős Antónia ikreket vár?

Egy hónapig senkinek semmilyen gyermektémában nem szeretnék nyilatkozni – üzente a Borsnak a híradós, aki a diplomatikus nyilatkozat ellenére sem cáfolta azt a hírt, hogy két kisbabával várandós.

A 39 éves híradós a hatodik hónapban van, és a nyár végére várja gyermekeit, akikről még nem tudni, milyen neműek - írja a Bors.

A lap hozzáteszi, Erős Antónia sokáig várt, míg végre el merte mesélni, hogy gyermeket vár. Legszűkebb családja csak akkor tudta meg az örömhírt, amikor már túl volt a kritikus 12. héten.

Olvasóink írták

 • 14. rendi 2009. május 14. 16:26
  „Itt nem 100 ezrekröl van szo ti irigy segfejek,hanem arról ,hogy egy cukorbeteg babát vár és ,hogy milyen rizikos neki ez a döntés.Nem a pénz hanem a BABA a rizikos.Osztógép nálad a butaságot és az irigy séget mérni lehet ne te ülva nyalnád a holdat.”
 • 13. soproni 2009. május 13. 20:13
  „"8. osztógép 2009.05.13. 11:30
  rajta kívül van még az országban több tízezer cukorbeteg... és akkor mivan?
  vélemény az vélemény, azért van a fórum, nesze neked!" Igazad van osztógép....ez is egy vélemény,mégpedig egy primitiv,irigy,inteligencia hiányos,érzelmileg labilis, ember( ?) véleménye,akinek valószínüleg az egyetlen szórakozása az,ha nevetségessé teheti magát a nyilvánosság előtt.Sajnos nem mindenki rendelkezik annyi ésszel,hogy képes legyen kulturáltan véleményt nyilvánítani ,főleg,ha azt név nélkül teheti.Szánalmas vagy és csak sajnálni tudlak!
  2.kefefejű véleményével tökéletesen egyetértek.”
 • 12. JÓZSINÉNI 2009. május 13. 19:58
  „Igaza van.Ő csak bemondónő , nem sztár.A híreket felolvassa,jól mutat a képernyőn és hiteles.Valószínüleg életben nem mutat olyan jól.Talán még szeret hülyéskedni is.Akkor most mivan? Biztosan sokat küzdött ezért a babáért,talán még hormonkezelést is kapott.Ez az ő magánügye!”
 • 11. MTT 2009. május 13. 18:05
  „BIZTOSAN NEM LESZ KENYÉRGONDJA MÉG AKKOR SEM, HA EGYSZERRE 3 BABA LESZ NÁLA...”
 • 10. bogote 2009. május 13. 17:43
  „Bunkó vagy osztógép! Miért beszélgettél vele ha nagyképű? Vagy netalán mondtad is neki? Szerintem is nagyon szimpatikus, egyike a legnormálisabb bemondónőknek.”
 • 9. PrettyWoman 2009. május 13. 16:13
  „Nekem is nagyon szimpatikus. Szeretem, ahogy a híreket olvassa. A másik csatornán pl. Máté Kriszta többet bakizik, mint annak idején Takács Marika. Jó párost alkotnak Szellővel. A hangja is kellemes.
  Igaza van, hogy nem nyilatkozik. Elég nagy bátorságra vall, hogy vállal első gyereket cukorbetegen 39 évesen. Nyilván aggódik, s babonából nem beszél. Jól teszi. Nem akar úgy járni, mint Fűr Anikó. Neki elment a babája (vagy halva született, nem tudom), és utána mindenki ott lihegett a nyomában. Ő meg azóta is kerüli a témát. Valószínűleg fájdalmasan érinti, meg ki kíváncsi a sajnálkozó tekintetekre?
  Ikrei meg talán a lombikprogram miatt lesznek, bár lehet, hogy természetes úton fogantak. Az biztos, hogy én sem irigylem azt, aki ikrekkel várandós. Van a családban is ikerpár, hát a szülők elég korán leamortizálódnak mellettük. Bár bizonyára sok örömet is szereznek a szülőknek. Én is azt kívánok Antóniának. Egyébként személyesen nem találkoztam vele, nem tudom, "életben" milyen. De eddig az a néhány híresség, akit személyesen is megismertem, zömmel kellemes csalódás volt.”
 • 8. osztógép 2009. május 13. 11:30
  „rajta kívül van még az országban több tízezer cukorbeteg... és akkor mivan?
  vélemény az vélemény, azért van a fórum, nesze neked!”
 • 7. petermeister 2009. május 13. 11:22
  „6. hozzászólás osztógép 2009.05.13. 11:17
  Valószínű nem véletlen ezt a nevet választottad, kíváncsi lennék, ki az, persze magadon kívül akit nem osztanál... Amúgy nekem is van szerencsém ismerni, és nem is tudom, ismerek-e nála szerényebb és normálisabb hírességet. Kár, hogy a kommentek egyből arra mennek, hogy havi több 100ezerből, meg hogy picsa vagy nem picsa.
  Cukorbeteg. Aki érintett, mint én is, tudja mi ez. Ezért plusz hír, mert ezt kevesen vállalják be, és kevesen hallgatnak erről, vagyis celebjeink 99%-a már rég címoldalról címoldalra vándorolna, hogy látjátok, cukros vagyok, cukros vagyok, mégis így, mégis úgy... Tisztelem és becsülöm azért amit tett, amit tesz, és amilyen alázattal teszi. Legyen szó akár a munkájáról, akár a magánéletéről. Szorítok neki, hogy minden rendben legyen.”
 • 6. osztógép 2009. május 13. 11:17
  „már akinek szimpatikus, pl. nekem nem... nagyképű "semmiextra" picsa, volt szerencsém beszélgetni vele...”
 • 5. AHA. 2009. május 13. 10:13
  „Nem feltétlen az anyagiakra gondoltam.
  Meg tudod: "egyszer fent,egyszer lent.”
 • 4. ESZT 2009. május 13. 10:08
  „Havi több százezernél nehogy gondod legyen, még ha két gyermeked is van.”
 • 3. AHA. 2009. május 13. 09:24
  „Az, hogy szimpatikus,teljesen igaz.Ráadásul nem is ostoba liba.
  De, hogy jól néz ki,az nézőpont kérdése.
  Mindenesetre rohadtul sajnálom.Két egyforma korú gyerek egyszerre.
  Hááát! Részvétem.Nemcsak az anyagiak miatt.”
 • 2. kefefejű 2009. május 13. 09:18
  „Ez azért fontos, mert van egy szimpatikus műsorvezető NŐ- aki mellesleg nagyon jól is néz ki... - és soha nem vetkőzött le egyik magazinnak sem. Emellett nem főzött a hülye műsorokban, nem szerepel minden héten valamelyik ostoba lapban, nem váltogatja hetente a partnereit, nem csinál balhét, nem sztároltatja magát, stb. A férjével szeretett volna egy kisbabát, ami nagy nehezen összejött. De erről meg az a véleménye, hogy ez csak rá tartozik, és ezért hagyják békén...
  Ebben a cikkben az a hír, hogy nincs hír. Itt nem arról írnak, hogy mit nyilatkozott, hanem arról, hogy nem nyilatkozott. Valamivel meg kell tölteni ezeket az újságokat, és ha nincs értelmes cikk, akkor csak ilyenekre futja...
  Hát ezért fontos ez a hír!”
 • 1. Valaki 2009. május 13. 08:14
  „Ez miért fontos hír?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az vagy, amit megeszel! - kutatás az étkezési szokásokról

„Azok az emberek, akik rendszeresen étkeznek közösen, jobb kapcsolatokat ápolnak a… Tovább olvasom