Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Épülő szállodában lépett fel Varga Viktor

Nagy meglepetésben volt része Varga Viktornak a minap, amikor Noszvajra kapott meghívást.
A Csillag születik sztárja annyi információval indult útnak, hogy egy szállodában fog fellépni, az ország legjobb levegőjű településén.
„Fél órával a fellépés előtt érkeztem a helyszínre, ahol nagy meglepetésemre egy most épülő hotel várt, munkásokkal, szerszámokkal. Nem igazán ilyen helyszínre készültem, azt hittem, hogy a négycsillagos szálloda nagytermében lépek majd fel a vendégek előtt, ehelyett fúrógépeket, csempéket és kábeleket mindenhol – nevet most már Viktor.


– Éppen indulni akartam, amikor a szálloda igazgatónője lépett hozzám és nyugtatott meg, hogy a legjobb helyen járok, ha fellépni jöttem, mert a májusban nyíló oxigén hotel vezetősége akarta meglepetésként a munkásokat még gyorsabb munkavégzésre sarkalni a dalaimmal." – meséli az énekes.

A körülmények annyira extrémnek bizonyultak, hogy sokan megijedtek volna a kihívástól, de nem Viktor, aki rögtön magához vette a gitárját, kiállt a hotel elé és a később lelkesen bekapcsolódó munkások közreműködésével énekelte el legnépszerűbb dalait. Az ad hoc zenekar hangszeréül a kezük ügyébe eső fúrók, csiszolók és vödrök szolgáltak. A zenekari segítségért cserébe az énekes is beállt a munkásemberek közé egy kicsit csempézni, sittet takarítani és a kábelek kötegében sem veszett el.


„Alapjában véve szeretem az őrült dolgokat és örülök az ilyen felkéréseknek is. A különleges helyszín különleges közönség különleges műsort kíván, azt hiszem, én jól vettem az akadályt, és egy vidám napot töltöttünk együtt. Ráadásul a hely tényleg csodás lesz."– mosolyog Viktor.

A páromnak viszont megígértem, hogy elviszem majd ebbe a szállodába Noszvajra, mert kíváncsi vagyok milyen lesz, ha elkészül, mert már most sok jót hallottam róla. Remélem lesz majd alkalmam a nagytermében is fellépni valamikor. – elmélkedik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi Reggae buli: Jön a Dub Incorporation az Akváriumba!

Az LB27 Reggae Camp „kisöccseként" aposztrofált, a Ladánybene 27 zenekar által szervezett… Tovább olvasom