Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Elvágta öt kisgyermeke torkát, aztán ágyba fektette őket

Bűnösnek találta pénteken egy belga esküdtszék azt a 42 éves asszonyt, aki megölte öt gyerekét 2007. februárjában. Genevieve Lhermitte-re életfogytiglani börtön vár.
A 12 fős esküdtszék úgy vélte, hogy a nő tudatában volt annak, hogy mit tesz, amikor négy lánya és egy fia torkát sorra elvágta. Az esküdtek nem fogadták el a pszichiáter jelentését, amely szerint az asszony mentálisan zavarodott volt, és ezért nem tehető felelőssé a tettéért. Az asszony az öt, három és 14 éves közötti gyerek megölése után megpróbált öngyilkos lenni.

A gyilkosságok idején, 2007. február végén a nő férje éppen hazafelé tartott egy marokkói útjáról. Azon a napon Genevieve Lhermitte egyenként magához hívta gyerekeit a családi ház emeleti részébe, majd elvágta a torkukat, a kis holttesteket pedig befektette ágyukba, karjukba helyezve egy-egy játékállatot. Miután megölte mind az öt gyereket, mellbe szúrta magát, és ezután hívta a mentőket.

Olvasóink írták

 • 4. ideals 2008. december 20. 21:40
  „.. ennek az agyával valami gond van, és nem fogja majd fel a börtönben sem, hogy mit vétett. Az anyai ösztönnek a szikrája is hiányzott belőle, kérdés, hogy minek szült egyáltalán 5 gyereket akkor.. - ha meg öngyilkos akart lenni, hát azzal kellett volna neki kezdenie, saját magával! Egy rohadék az ilyen! A belgáknál sincs halálbüntetés???”
 • 3. MTT 2008. december 20. 16:55
  „minek ennek mentő? kötelet neki....”
 • 2. Judytka 2008. december 20. 15:52
  „Nem EMBER nem ANYA!!Egy rohadt gyilkos!!ráadásul ÖT gyermekének a gyilkosa!Erre nincs enyhítő körülmény,nincsen magyarázat...............Remélem a kínok kínját állja ki a börtönben!!”
 • 1. 1.László 2008. december 19. 19:41
  „Ha 1 anya a gyermekeiért embert öl az teljesen normális dolog. Biztos hogy nem volt beszámítható állapotban mert 1 normális anya ilyent nem tesz. Szerintem az esküdtszék hülyék gyülekezete volt de az ítélettel 1et értek ennek az élet nagyobb büntetés mint a halál.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi valóságshow: A 18. gyereknél tartanak Duggarék

Megszületett a leghíresebb amerikai nagycsalád, a Duggar família 18. gyereke. Jordyn-Grace Makiya… Tovább olvasom