Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Eltörték a karját: börtönőrök verték össze a pedofíliával gyanúsított tanárt

A katonai ügyészség szerint a börtönőrök bántalmazhatták azt a dunakeszi tanárt, aki a gyanú szerint szexuális játékokat játszatott diákjaival egy osztálykiránduláson.
A katonai ügyészség gyanúja szerint megverték, és eltörték a bal karját a börtönőrök annak a dunakeszi tanárnak, aki kiskorú többrendbeli veszélyeztetése miatt került előzetes letartóztatásba – írja csütörtöki számában a Blikk.

A férfi előzetes letartóztatását a váci börtönben kezdte meg, a gyanú szerint itt támadtak rá őrei. A Blikk úgy tudja, hogy séta ürügyén megbilincselték, ezután lelökték a lépcsőn, megrugdosták, megverték, majd cellájába visszakísérve tovább bántalmazták. Az incidens közben T. Gábor bal karja eltört, ám ellátást csak másnap kapott. A lap információi szerint támadói aláírattak vele egy papírt, hogy sérüléseit azért szerezte, mert még nem szokott hozzá a bilincs viseléséhez.

A tanárt az incidens után kórházban látták el, majd átszállították egy másik büntetés-végrehajtási intézetbe. A történteket a Blikknek a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is megerősítette, hozzátéve: a váci börtönparancsnok két börtönőrt jelentett fel a katonai ügyészségen.

"A budapesti katonai ügyészség múlt pénteken hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének a gyanúja miatt rendelt el nyomozást" – ezt mondta Balogh Zoltán, a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője. Kamarás Péter ügyvéd a Blikknek azt mondta: a nyomozás elrendelése azt jelenti, hogy van olyan adat és bizonyíték, mely alapján felmerül az, hogy bűncselekményt követtek el.

A gyanú szerint T. Gábor, a dunakeszi Széchenyi István Általános Iskola igazgatóhelyettese egy tavaly októberi osztálykiránduláson szexuális játékokra buzdított 10-11 éves gyerekeket. A Blikk úgy tudja, a tanár a zaklatást tagadva védekezett a nyomozók előtt. T. Gábor verziója ez: az osztálykiránduláson négy gyerek a szexualitásról kérdezgette a velük egy szobában lévő pedagógust, aki különképesítése révén az iskolai klubban felvilágosító foglalkozásokat is tartott. Állítása szerint, miután magukra hagyta a gyerekeket, azok tovább „játszottak", szerinte amikor a történtekről egy kislány otthon beszámolt, megijedve szülei haragjától inkább a tanárra fogta a dolgot, a szülők pedig ezután keresték meg a másik három gyermek családját, s tettek feljelentést

Olvasóink írták

 • 15. robi04 2011. május 13. 07:47
  „8.nál a pont!Emlékezzünk "Misi bácsira".Elintézték rendesen.”
 • 14. N.G 2011. május 13. 05:59
  „http://www.youtube.com/watch?v=VBPlwoDXFpA&playnext=1&list=PL42D44CCF896DE546 :))”
 • 13. zeta62 2011. május 13. 00:44
  „Csak halkan jegyzem meg, Makón is így kezdték a szülők...
  Ártatlanul tettek tönkre egy tanárt.”
 • 12. mc 2011. május 12. 21:14
  „nem zörög a haraszt, ha nem fújja a paraszt...”
 • 11. zhall 2011. május 12. 17:24
  „Gondolom senki nem hiszi hogy ez amolyan ritka,egyedi eset?!
  Az volt a "szerencséje"hogy eltört a karja és azt már nem merték kockáztatni.A gyógyításhoz kevés volt a b.v.felcser ezért látta orvos.Ha nem törik a karja,még most is ütnék heti kétszer.
  Ebből a szempontból mindegy,bűnös vagy sem...”
 • 10. PityukaBá 2011. május 12. 15:49
  „azt kapta amit érdemel .”
 • 9. annobon 2011. május 12. 12:07
  „"A katonai üszészgés gyanúja szerint " Azért ez nem csak egy hoyg - féle melléütés! Javítani kellene...”
 • 8. buszsofőr 2011. május 12. 12:06
  „Ha egy 10 éves kislány rád mutat az utcán, hogy szexuális játékokra vetted rá, akkor te is a börtönben találod magad, és 50% hogy el is ítélnek. Ez történik akkor is, ha soha az életben nem láttad addig a kislányt.

  Ha én adok 100 rugót egy ******* nőnek, hogy a kislánya mondja azt, hogy szexuális játékot folytattál vele, akkor te a következő fél évben börtönben fogsz ülni. Aztán majd felmentenek (nem biztos), és mindenki pedofilnak hív, kirugnak a munkahelyedről, aktád lesz a rendőrségen, stb.

  (te = személytelen ebben az esetben)”
 • 7. balisdavid 2011. május 12. 10:38
  „!A bíróság jogerős ítéletéig mindenki ártatlan!
  Amennyiben a tanár valóban bűnös, akkor kapja meg a büntetést, ami jár neki.
  Másrészről nagyon erős ember ám az, aki az egyenruhája mögé bújva megbilicselt embert lök le a lépcsőn...szánalmas
  Csak megjegyzem, hogy ma már nem elképzelhetetlen gyerekkorúaknál sem az, hogy maguk kezdték el...hiszen láthattuk a budapesti diszkótragédiáról beszámoló hírekben is, hogy sokszor az alkohol a minimum amit egy 13-14-16 éves lány szervezetében találnak, na meg a szexuális életük...!
  Ez nem általánosítás, hanem létező jelenség.”
 • 6. HarconaMarcos 2011. május 12. 10:32
  „Todoer, szerintem sajnos tévedsz. Megbilincselve összeverik, eltörik a kezét, és még orvoshoz is csak másnap?
  Szerencsétlen esetben ez okozhat akár halált is, vagy maradandó következményeket. Az állam ellen indított kártérítési perét csak akkor nem nyeri meg, ha nem perel. Ilyenért a pár tízmillió az induló tárgyalási alap. Természetesenaz adófizetők pénzéből, és utána lehet gondolkodni, hogy a börtönőrök pszichológiai tesztje nem volna-e olcsóbb.”
 • 5. todoer 2011. május 12. 09:56
  „Eddig úgy tudtam hogy a bíróság dolga ítéletet hozni .Amit az őrök csináltak az nevezhető önbíráskodásnak is .
  Bizonyára a tanár indít kártérítési pert és remélem ezt nem a BV költségvetéséből vagyis a mi befizetett adónkból fogják kifizetni hanem a börtönőrök fizetéséből vonják le .”
 • 4. Goldmund 2011. május 12. 09:49
  „Egyetértek HarconaMarcos 3. hozzászólásával!
  A börtönőr nem ítéletvégrehajtó, raádásul itt még ítélet sincs, csak gyanú.
  Az ilyen börtönőrnek ott lenne a helye saját börtönében néhány évre azok közé bezárva, akiket eddig őrzött. Alighanem finom bánásmódban lenne része. :-)))”
 • 3. HarconaMarcos 2011. május 12. 09:32
  „Egyrészt mindenkinek ajánlom a South Park szexuális zaklatás panda ´moleszterálós´ epizódot, másrészt egyelőre gyanusított. Ha már elítélték volna, a börtönőr akkor sem ítélet végrehajtó.
  Ha valakinek nem volna világos, amit most a két börtönőr csinált az legalább két nagyságrenddel durvább történet:
  Előre megfontolt szándékkal, csoportosan, különös kegyetlenséggel, súlyos testi sértés, zsarolással hamis tanuzásra kényszerítés, stb., amit még a hivatalos eljárásban címszó mellé oda lehet írni. Egyelőre senki nem tudja pontosan, hogy mi történt, de az nagyjából egyértelmű, hogy ő nem csinált semmit a gyerekekkel.
  Le kellene csukatnom az óvónéniket, mert nem akadályozták meg nagycsoportban, hogy egyik ovistársammal ´megfoghatod az enyémet, ha én is a tiédet´ játszottunk? Lassan már az is szekszuális zaklatásnak minősül, ha nem semlegesneműnek kezelik a gyerekeket.
  Aki most a börtönőröknek szurkol, az tényleg ´délamerikát´ szeretne, ahol akár a rendőr is lelőheti az utcán, ha úgy gondolja? Persze, ha bűnös, akkor kapja meg a büntetését. Ahogy a két börtönőr is.”
 • 2. pozdorja 2011. május 12. 09:17
  „Hát még a dutyiban mi vár rá. Nem sajnálom. Az összes perverz pedofil állattal ezt kellene csinálni.”
 • 1. Madarász 2011. május 12. 09:06
  „Még a végén elhisszük, hogy a gyerekek kezdték a játékot...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18 ezerre büntették: pirosban sétált át a zebrán éjjel a kihalt utcán

Piros lámpánál sétált át éjszaka a kihalt utcán Tóth Miklós, de a zsaruk lecsaptak rá, 18 ezer… Tovább olvasom