Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Elsült Joshi Bharat fegyvere, a világbajnok lába bánta

Budapest - A Hal a tortán legutóbbi forgatásán nem igazán jól sült el Joshi Bharat lőgyakorlata - mindezt Balogh Gábor lába bánta. Viccesebbnél viccesebb videókkal!

Már megbánta háromszoros világbajnok öttusázónk, hogy vacsoravendégeit egy kis lövészetre invitálta a lőtérre. Balogh Gábor a Hal a tortán forgatásán úgy gondolta "egy kicsi mozgás mindenkinek kell", és Joshi Bharatékat be akarta vezetni saját sportága rejtelmeibe.

A vendégek örültek is a nem mindennapi feladatnak, azt viszont nem gondolták, hogy milyen körültekintőnek és elővigyázatosnak kell lenni a lőpályán. Így fordulhatott elő, hogy Joshi Bharategymás után kétszer találta el vacsoraadójuk lábát a speciális sportlégpisztollyal.


Hiába tanította a profi mester Joshit, nem lett jó vége a lövöldözésnek! Fotó: Blikk.
Hiába tanította profi mester Joshit, nem lett jó vége a lövöldözésnek! Fotó: Blikk.


– Szerencsére azért nem maradandó a sérülés, de néhány napig meglátszik, és amikor a golyó eltalálta a combomat, fájdalmas is volt – mondta Gábor a Blikknek. – Nem haragszom Joshira, aki alig győzött elnézést kérni tőlem. Az történt, hogy mint általában, akiknek nincs tapasztalatuk, nem találta el a céltáblát, hanem a mellette lévő falat lőtte meg, ahonnan a légpisztoly lövedéke visszapattanva a lábamat találta el. Majd Joshi megismételte ezt a mutatványt... A fájdalmas „lövés" ellenére az este nagyon jó hangulatban telt, bár a többiek folyamatosan azt kérdezgették, hogy minden rendben van-e.


Kiszel Tüncivel, a butaság nagyasszonyával.


– Dehogy akartam én sérülést okozni Gábornak, aki nagyon kedves vendéglátónk volt – védekezett egyből a TV2 műsorvezetője. – Nagyon viccesnek indult a lövészet, de tényleg nem vagyok jártas benne, persze Gábor kedvéért kipróbáltam. Még egyszer bocsánatot kérek tőle, ígérem, többször nem veszek a kezembe még csak légpuskát sem!

A Blikk megkérdezett egy fegyverszakértőt is, aki elmondta: hazánkban bárki tarthat engedély nélkül légpisztolyt, de tartása és használata nagy körültekintést igényel. Mert ugyan halált okozó sérülést nem okozhat az ólomsörét, használatához védőszemüveg és megfelelő viselet ajánlott.


A nagy hajtépés.Olvasóink írták

  • 1. MTT 2009. március 09. 08:20
    „MAÚNIKA 2”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyulak, rókák, vaddisznók költöznek a német városokba

Egyre nagyobb számban jelennek meg vadnyulak, vaddisznók és rókák a német városokban, ahol gyakran… Tovább olvasom