Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Első fok után: Svábyék segítik Stohl családját

2011.04.02. 06:15
A Bors jogi szakértője szerint másodfokon is letöltendő börtönbüntetés várhat Stohl Andrásra. Barátai összefogtak, hogy anyagilag és lelkileg is segítsék a színész-műsorvezetőt és családját.
A Stohl Andrásra első fokon kiszabott két év négy hónap letöltendő börtönbüntetés sokkolta a sztár barátait. Mindenki a másodfokú ítéletben bízik, hogy enyhítik a büntetését, esetleg felfüggesztettet kap. A Bors megkérdezett egy jogi szakértőt, aki szerint majdnem teljesen hiábavaló a reménykedés - írja a borsonline.hu.

– Nagyon kevés az esélye, hogy a jelen ügyben Stohl András szabadságvesztésének végrehajtását a másodfokú bíróság próbaidőre felfüggessze. A két évet meghaladóan kiszabott szabadságvesztés büntetés végrehajtása legfeljebb az időtartamfelére függeszthető fel. Ám tekintettel arra, hogy az általa elkövetett cselekmény maximálisan ötévi szabadságvesztéssel büntethető, és az általános szabályok szerint a középtétel (2 év 6 hónap) az irányadó – figyelembe véve a feltárt súlyosbító és enyhítő körülményeket is –, a két évnél rövidebb szabadságvesztés kiszabásának valószínűsége szintén kicsi. Természetesen a másodfokú bíróság az egyes tényállási elemek súlyát eltérően értékelheti – mondta el lapunknak dr. Lohn Balázs.

A színész-műsorvezető barátai egy emberként fogtak össze Stohlért és családjáért. Sváby András nagyon félti barátját.

– Túlzás az ítélet, Andris értett volna a fél szóból is: a felfüggesztettből vagy egy pár hónapos börtönbüntetésből – kezdte az egykori televíziós, aki felidézte „börtönemlékeit". – Több riportot is készítettem börtönökben, borzasztó helyek ezek. A zajok, a hangok, a szagok, minden nyomasztó. Ha bekerül, összeomlik az élete – mondta aggódva Sváby, aki amiben csak tud, segít. – Ha börtönbe jut, korlátlanul, mindenben támogatni fogom őt és a családját. Anyagilag és lelkileg is. Ancsika nem tud majd olyat kérni, amit ne teljesítenék – tette hozzá.

A teljes írás>>

Olvasóink írták

 • 2. westi 2011. április 02. 09:49
  „Persze.Mindjárt kiderül,hogy éheznek.Eddig ez a szemét halálra kereste magát,most meg segíteni kell a családjának.
  Megható.Mindjárt sírva fakadok.Az ítélet hízelgő erre a visszaeső, drogos mocsokra nézve.”
 • 1. zsirmi 2011. április 02. 09:44
  „"Túlzás az ítélet, Andris értett volna a fél szóból is: a felfüggesztettből vagy egy pár hónapos börtönbüntetésből".

  1. Már évek óta ért a fél szóból, amióta szívja a csíkokat, whiskyzik és utána volánhoz ül..
  2. Ha nem kapja meg a méltó büntijét, akkor én is érteni fogok a fél szóból többszázezer honfitársammal együtt, és bár nem kábítószerezek, de 5-6 feles Unicum után simán én is beülök majd a kocsiba vezetni, mert semmi következménye nem lesz, főleg ha sorozatban teszem ezt...
  Maximum rászokok a cigire is, hogy amikor 90-nel letarolom az utakon szabályosan közlekedőt, és "szerencséjére csak" maradandó sérülést okozok neki, akkor megkináltathassam magam egy szállal..
  3. Utána meg majd osztom az észt a retekklubban többmillió ember előtt milliókért havonta..
  4. Persze az ilyen svábyknál a sz...r húzza le a WC-t..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV -szexbomba és trágár lány is hajt Alekoszra

Nehéz dolga lesz Alekosznak, ha elvállalja a feleségkereső műsort, mert már most több száz elszánt… Tovább olvasom