Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Elölről kezdődik Alekosz pere

A Való Világ negyedik szériájának győztese 2012 óta pereskedik az RTL Klubbal. Bár úgy volt, hogy a végső döntésre csütörökön kerül sor, mégsem így történt.
Alekosz abban a pillanatban elvesztette a VV4 fődíját, amikor megjelent a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában még 2012-ben.

Az RTL Klub vezetősége ugyanis rögtön befagyasztotta a havi egymilliós álomfizetésének utalását, és szerződésszegésért be is perelte a valósághőst.

Az évek óta tartó pereskedést csütörtökön zárta volna le a bíróság, melynek Alekosz a Facebook oldalán hangot is adott.

"A magyar médiatörténelem eddigi legnagyobb pere ér véget holnap. Ugyan is az RTL Klub s*ggnyaló médiumai által majd négy éve folyamatosan de tévesen közölt, engem lejárató Cikkekkel ellentétben ezidáig az RTL Klub nem vett vissza tőlem semmit sem. Minden megvan! A végső döntésre holnap kerül sor. Az eredményt természetesen posztolom" - írta szerdán Alekosz.

A valóságshow hős aztán csütörtök délután valóban tájékoztatta rajongóit a tárgyalás kimeneteléről, melyből kiderült, az egész eljárást megismétlik.

"Nincs végső döntés! Ma 10.00-kor az ítélőtábla másodfokon szakmailag kifogásolhatónak és megalapozatlannak találta az RTL Klub álláspontját és megsemmisítette annak a lakásomra irányuló visszakövetelését. Az Ügy kezdődik előröl" - tudatta Alekosz.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jegesmedve sebesített meg egy turistát a Spitzbergákon

A Spitzbergák a világ azon kevés helyeinek egyike, ahol teljes lesz a pénteki napfogyatkozás, ezért… Tovább olvasom