Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Ellopta a sajtburgert, 18 hét börtön vár rá

A férfi meg is vette volna a burgert, de az étterem dolgozói nem szolgálták ki, mert részeg volt. A feldühödött vevő átugrotta a pultot, félrelökte az eladót és ellopta a burgert.
Ittasan próbált sajtburgert vásárolni a 23 éves Aaron Hoaken, de a McDonald's alkalmazottai az üzlet szabályzata miatt elzavarták a pénztártól - írja a Mirror.

A férfi aztán később visszatért az étterembe, kiabálni kezdett a személyzettel, majd átugrott a pulton, félrelökte az eladót és ellopta a sajtburgert. Eközben összetört két számítógépes pénztárgépet is 200 ezer forintnyi kárt okozva a gyorsétteremnek.

A rendőrök letartóztatták, a biztonsági kamera mindent rögzített. A felvételt később a fiatalembernek is megmutatták, aki mindezek ellenére mindent tagadott. Sőt, azt állította, hogy van egy egypetéjű ikertestvére, ő követte el a lopást. Később aztán megtört és bevallott mindent, tetteit védője az alkoholra fogta.

A 23 éves férfinek 18 hétre kellett börtönbe vonulnia és kifizetnie a gyorsétterem kárát, beleértve a félrelökött pincérnek járó fájdalomdíjat is.

A férfi az ítéleten borzasztóan felháborodott, miközben kivezették azt üvöltötte, "Köszönöm, hogy tönkreteszik a jövőmet!".

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így szabadult a kiscica a joghurtos doboztól - videó!

A cica a kukában kutakodott kaja után, és pechjére egy doboz joghurtra bukkant. Tovább olvasom