Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Elképesztően pofátlan húzás egy nőverő török férfitól

Az asszonyt csúnyán helybenhagyta párja, ám végül ő sem úszta meg az esetet, miután állítólag az ő arccsontja miatt tört el az ura keze.
Egy török nőt összevert a férje, ám végül neki is büntetést kellett fizetnie - írja a borsonline.hu.

Az elképesztő történetről a Daily Star számolt be: az asszony a sorozatos ütések elől már kénytelen volt a szomszéd házba menekülni. A terror ennek ellenére is folytatódott, így a nő úgy döntött, rendőrt hív agresszív urára.

A nőverőt le is csukták és vádemelés után várja, hogy ítéletet hozzon ügyében az ankarai városi bíróság.

De a tehetetlen nőnek is bűnhődnie kell. A verésről ugyanis nem csak ő, hanem férje is készíttetett orvosi látleletet, amiből kiderült: a kéztörését az asszony csontjai okozták, ezért mindkettejüknek 1000 euro (312 ezer forint) bírságot kell fizetniük.

A nő azért sem jelentette jódarabig, hogy férje ütlegeli, mert félt, hogy ha hazaköltözik szüleihez, apja azonnal hozzáadja egy másik férfihez.

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Léggitározó kenguru az internet új sztárja - videó

Az Ausztráliában őshonos állat persze csak vakarózik, de ez a rajongóit egyáltalán nem érdekli. Tovább olvasom