Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Elképesztő magyarázat arra, hogy a MONSTER a sátán itala

A magyarázat ugyan korántsem tudományos, se nem hiteles, de szórakozásnak nem utolsó!
A nagy M a héberben a hatos számra utal, a három vonás együtt pedig 666-ra. Ezeket az M-eket mindenhol látni, például pólókon, sapkákon, matricákon is. A Sátán szerinte sajnos ugyanúgy használja az embereket és az őket körülvevő termékeket, mint ahogy Isten is megteheti. Ez viszont még semmi!

Az áthúzott o betű egyértelmű ómen, hiszen az valójában egy áthúzott kereszt, ami az Antikrisztusra utal. Amikor valaki iszik a dobozból, és fel-le mozgatja az egészet, a fordított kereszt boszorkányságot jelent: „Felhajtod, az Ördög pedig kacag egyet. Ezen érdemes elgondolkodni. Ennyire furfangos is a Sátán, és így férkőzik be a keresztények életébe".Ha még maradna bennünk kétely, nézzük csak meg a mottót: Unleash the Beast, azaz Engedd szabadjára a Szörnyet. Ha jobban megnézzük, több "nyomdafestéket nem tűrő" angol kifejezést is találunk a dobozon, tehát ebből következik, hogy ez biztosan nem egy keresztény termék.

„Akkor miért van mégis egy kereszt az ital csomagolásán?" A hölgy láthatóan igazi szakértő ebben a problémás ügyben, ám a kutatásai korántsem újak, a videó előtt már korábban elkezdtek terjedni a különféle elméletei az energiaitalról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új dallal mozgósít az ebola elleni harcra Bob Geldof

Bob Geldof és Midge Ure azt tervezik, hogy új változatban rögzítik és kiadják a Band Aid… Tovább olvasom