Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Elképesztő indokkal ásta ki apja holttestét

Semmit nem hagyott a nőre az édesapja, ezért úgy gondolta, megnézi, mi van a koporsóban.

Még tavaly vették őrizetbe Melanie Nasht és három társát, miután kiderült: kiástak egy halottat a colebrook-i temetőből. A halott egészen pontosan Nash édesapja volt - írja a borsonline.hu.

Az 53 éves nő apja, Eddie Nash még 2004-ben hunyt el és végrendeletében lányára, Melaniere egy árva vasat sem hagyott, pedig vagyonos vállalkozó volt, aki egész életében spórolt. A nő már jó ideje tervezte, hogy valahogy mégis kideríti, miért is hagyták ki az örökségből, és ő miért nem viheti tovább édesapja üzletét, így a fejébe vette, hogy testvére, Susie biztos az édesapja mellé tette a valódi végrendeletet, amiben ő is szerepel.

A terveit tettek követték és a nő három társával együtt kiásta édesapja holttestét, ám a koporsóban nem végrendeletet, találtak, hanem a papa két kedvenc élvezeti cikkét: vodkát és cigarettát.

A nő nem érti, hogy miért akarják felelősségre vonni. 

Melanie testvére, Susie szerint nincsen másik rendelkezés, édesapjuk még 1995-ben megírta az egy szem végrendeletét, és aki érintett volt benne, az már akkor értesült róla. Azt, hogy nővére miért maradt ki, azzal indokolta, hogy mindig is balhés életet élt és édesapja sokszor volt kénytelen szégyenkezni miatta.
 

Borsonline.hu

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szelfiző zavarta meg Fischer Ádám nagysikerű koncertjét Londonban

Egy színpadra felugró, táncoló, magáról szelfit készítő férfi zavarta meg Fischer Ádám és az… Tovább olvasom