Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Elképesztő ételcsodák, csokiból és cukorból - fotók

Debbie Goard kaliforniai cukrász a leggusztusosabb ételek bőrébe bújtatja az édességeket: steak, rák, oldalas, kolbász, hamburger, vagy barbeque csirke.
Debbie süteményeket és tortákat készít, nem is akármilyeneket. A leggusztusosabb ételek bőrébe bújtatja az édességeket: steak, rák, oldalas, kolbász, hamburger, vagy barbeque csirke. A felsorolá csak ízeltő, Debbie bármit képes elkészíteni.

Munkájára sohanem tekintett hivatásként, csupán munkaként. Méghozzá nagyon kemény munkaként. Munkatársa tanácsára spórolásba kezdett és megalapította saját vállalkozását, melynek profilja a bizarr sütemények elkészítése.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A 46 éves cukrász kedvenc munkafolyamata az ötletelés. Azt mondja, ritkán készíti el ugyanazt a tortát kétszer, így úgy érzi, minden nap feltalál valami újat. "Ha ugyanazt a tortát kéne újra és újra elkészítenem, szerintem megbolondultam volna az unalomtól" - tette hozzá Debbie.

Kedvenc munkái az ételekről és állatokról mintázott torták és sütemények. Azt mondja, megszmlálhatatlan alkalommal futott már ki az emberek száján az "Ez tényleg egy torta?!" mondat, amikor megpillantották az elkészült rendelést.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A legegyszerűbb tortával is körülbelül nyolc órát bíbelődik, a bonyolultabbak pedig felkészüléssel együtt több hétig is eltarthatnak. Debbie mesteri munkáival kapcsolatban egyetlen szabályt fektetett le saját magának: minden elkészült alkotásnak jobbnak kell lennie, mint az elzőnek.

Debbie remekműveit Instagramon és a weboldalán is megnézheti! >>

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bárdos András: „Ha valaki nem játssza meg magát, nem lehet nagy baj"

Bárdos Andrást eddig ritkán láthattuk a bulvármédiában, most azonban mégis igent mondott a… Tovább olvasom