Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Elkényeztetett, tehetségtelen kölyöknek tartják Angelina Joliet

A vállalattól nem csak öt filemt loptak el a hackerek, hanem az igazgató és egy producer közötti igen kellemetlen levélváltást is.
Hackerek törték fel a Sony Pictures alkalmazattainak számítógépét, és az így elfogott emaileket azóta is az interneten keringenek - írja a Mirror.

Nekik köszönhetően a cég igazgatójának, Amy Pascalnak és Scott Rudin producernek privát levelezése is "közkinccsé" vált. A levélváltásokban pedig elég keményen kifejtették véleményüket Angelináról.

Ezúttal a Steve Jobs film körüli emailezések kerültek ki, akkor még ugyanis úgy nézett ki, hogy a Jobs-filmet a Sony produkálja, azóta viszont a Universalhoz került.

Pascal és Rudin összevesztek David Fincheren, akit Angelina Jolie el akart csábítani a Jobs-filmtől az ő Cleopatra című mozijához, a producer és az igazgató pedig alaposan összevesztek ezen.

A film producere ugyanis megpróbálta elérni a Sonynál, hogy Jolie szálljon le a Jobs-filmre készülő Fincherről, mert nem fogja bírni megrendezni a filmet.

– Azért akar leülni velünk, hogy elmondja mik lennének a feltételek a filmmel kapcsolatban - írta Amy Pascal.

– Túl fogja élni. Nem szeretném erre pazarolni az időmet - válaszolta a producer.

– Jobb lesz ha lecsillapítod Angiet, mielőtt megkeseríti a Jobs-film jövőjét - aggodalmaskodott Amy.

A levélváltás ezután nem szűkölködött káromkodásokban, egyre csúnyábbakat írtak a színésznőről. Scott aztán később kertelés nélkül fogalmazott.

– Nem fogom tönkre tenni a karrierem egy ilyen tehetségtelen és elkényeztetett kölyök miatt, aki 18 hónapon keresztül nem mutatott fel semmit, hogy jobb legyen a forgatókönyv – fakadt ki a producer.

A levelezést egyébként minden bizonnyal észak-koreai hackerek szerezték meg, akik december elején öt filmet is elloptak a vállalattól. A támadásokat az észak-koreai diktátorról forgatott film miatti revansnak tulajdonítják.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűz elől menekült, kiugrott az ablakon a 11 éves kislány

A család lakásában tűz ütött ki, a kislány bepánikolt és ösztönösen az ablakhoz rohant. Pedig a… Tovább olvasom