Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Elkábíthatták, majd kirabolták Zalatnay Saroltát

Zalatnay Ciniék otthonából több millió forint értékben loptak el ékszereket. Arra gyanakszanak, elkábították őket, azért nem keltek fel a betolakodókra.
Az énekesnő hónapokon át igyekezett titokban tartani, ami történt, mert állítólag a nyomozók is ezt kérték tőle. A tettesek azonban nem kerültek rendőrkézre, a nyomozást megszüntették.

A Bors először a rendőrségnél érdeklődött, valóban történt-e lopás, melynek során nagy értékben tűntek el órák, ékszerek a településen.

"Tárnokon egy esetben – 2014. június 17-én éjjel – történt lopás, melynek kapcsán lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen. A nyomozást, mivel az elkövető kiléte a nyomozásban nem volt megállapítható a nyomozóhatóság 2014 augusztusában felfüggesztette" – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, rendőr százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Bors munkatársa utolérte Zalatnay Cinit is, aki megdöbbentő részleteket árult el az esetről.

"Hajnali egykor még fenn voltunk, a gyanú szerint kettő és négy között történhetett a dolog. Sem én, sem Niki, de a kutyám sem kelt fel. Azt mondták a nyomozók, mostanában valami spray-vel szoktak befújni a lakásokba, amitől elkábulnak a bent alvók. Azt sem zárhatjuk ki, hogy ez történt.

Negyvenévi munkámat vitték el. A gardróbban volt a táskám, amivel a fellépésekre járok, abban még készpénz is volt, az előző napi szlovák fellépésből. És az ékszereim. Értékes, márkás, egyedi darabok, és a családi örökség egy része. A teraszajtót emelték ki hátul, a teraszon egy fél fülbevaló leesett és egy kisebb táska a nagyból.

Ez volt a vésztartalékom, ha megszorulnék vagy nem lenne mihez nyúlnom. Körülbelül négymilliós kár ért – mondta kétségbeesetten Cini, akinek a barátai azóta rendszeresen nézik a hirdetési oldalakat, hátha felbukkan valamelyik darab.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt az első nő, aki egyedül körberepülte a Földet

Geraldine Mock 1964-ben 29 nap alatt repülte körbe a bolygót. 88 évet élt. Tovább olvasom