Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 1°C | 6°C Még több cikk.

Elítélték a gyerekgyilkos szülőket: megfojtották kifiukat

15 év fegyházat kapott az anya, 14 és fél évet az apa, egy éves gyerekük megöléséért. Több, mint 14 milliós hiteltartozásuk volt, ezért akartak meghalni. Az öngyilkosság nem sikerül, gyereküket megfojtották.
A szombathelyi pár egy éve döntötte el, hogy a felhalmozott tartozások elől a halálba menekül. Megvárták, amíg a kisfiúk egyéves lett. Már nem fizették a számláikat, csak azt várták, hogy elfogyjon a pénzük. Először meg akarták mérgezni a gyereket, de ez nem sikerült, utána egy kispárnával megfojtották. Aztán öngyilkosok akartak lenni, de ez nem sikerült.

Az ügyész szerint a szülők felelőtlenül vették fel a hiteleket. A gyilkosságig több mint 14 millió forinttal tartoztak bankoknak. Az ügyész azt mondta, a gyerek életéről nem volt joguk dönteni.

Olvasóink írták

 • 12. Esther 2009. július 06. 13:22
  „Ezek az "emberek" majd a mi adonkbol fognak elni ha kijönnek,segely cimszo alatt...remelem a lelkükbe sohasem lesz beke,es eletük vegeig ezzel kell majd együtt elni. ez a legnagyobb büntetesük.”
 • 11. GROUCH 2009. július 04. 23:58
  „Az állatok nevében tiltakozom, hogy bárki ilyen kreténeket állatnak nevezzen. Amikor az ebem szűlt, még nekem is kétséges volt, hogy megfoghatom-e a kölyköket. Nem sikerűlt öngyilkosnak lenni? Beszarábiába mentek, pedig lett volna megoldás. Ja? Az fáj! A kisgyereknek nem! Kötélre velűk, de fejjel lefelé, hogy tovább élvezzék az életet.”
 • 10. AranyKözépút 2009. július 04. 18:30
  „Én próbálom empatikusan megközelíteni: nem hiszem, hogy nem szerették, vagy szartak a gyerekükre, mint sok olyan esetnél, akiknél ütik verik és azokba a kínzásokba hal bele a gyermek. Itt nem arról van szó, hanem arról, hogy érezték, haláluk után nem tudnák kire hagyni a gyermeket, féltek, hogy egyedül marad a világban, belőlük viszont elfogyott az életerő. /Mondjuk akkor önmaguk megölésében is jobban összeszedhették volna magukat, ott bezzeg féltek./
  Nah mindegy. Aki az abortuszt hozta fel gyilkosságként nah ő meg elmehet a sóhivatalba.”
 • 9. Muaddib 2009. július 04. 16:10
  „Elítélték a gyerekgyilkos szülőket: megfojtották kifiukat
  "A szüfök most ülnek szitten"”
 • 8. Tama 2009. július 04. 10:34
  „moderálva”
 • 7. akinemfél 2009. július 04. 10:19
  „Es hányan kapartatják ki a gyerekuket anyagi okokra hivatkozva ?
  Magyar gyerekeket kapartatnak ki magyar anyák. AZ elmúlt 50 évben 7.000.000 magyar embert oltek meg így. Sok országban a világon azért halálbuntetés jár. Itt a kisbaba megoléséért is csak 15 év.”
 • 6. Primax 2009. július 04. 07:01
  „Halmazati büntetés : életben maradtak....nem lesz egy nyugodt napjuk sem, míg élnek.
  Megérdemlik.”
 • 5. viperetta335 2009. július 03. 17:52
  „Kevés ez a büntetés.És a mi pénzünkön tárolják őket a jövőnek.Amíg ki nem szabadulnak,és ez nem lesz 15 év,hiszen biztosan jó kislány meg kisfiú lesznek,addig is lesz tv,kaja,meleg szobácska,ágyikó,tán még dolgozgatnak is,ez a két beteg állat...Aztán majd kiengedik őket,és "hasznos tagjai" lesznek a társadalomnak...Elköltöznek oda,ahol senki nem ismeri őket,tán még gyerekük is lesz,stb.
  ...<moderálva>”
 • 4. Mercy 2009. július 03. 12:42
  „Sajnos egyre több az ilyen beteg állat.......Istenem!Az ilyen és ehhez hasonló hírek hallatán a kezem ökölbe szorul és a torkomat sírás fojtogatja....Szemet szemért!!!!!”
 • 3. santiago 2009. július 03. 11:33
  „Öljék meg magukat, kit érdekel? De egy kisgyereknek még esélyt sem adtak az életre...Miért nem hagyták valami árvaház vagy valami jó módú család ajtajánál? Jobb sorsra születtett...”
 • 2. Hajni001 2009. július 03. 11:33
  „Ezeknek nem börtön <moderálva>... kellett volna! Ez a baj itt a büntetésvégrehajtással, hogy nincs halálbüntetés, az ilyen elmebeteg emberekre! 15 év után kiszabadul és éli világát. Remélem a börtönben kapnak egy kis leckét,és ugyanolyan sorsuk lesz, mint annak az ártatlan kisgyereknek, akinek hidegvérrel kioltokkák az életét. A saját gyermeküket ölték meg! Ezt csak 15 évvel büntetik? Vicc!!! Ki ..... kérte őket, hogy vegyenek fel 14 milliós hitelt!”
 • 1. Truder 2009. július 03. 10:59
  „Semmiféle adósság(amit felelőtlenségből vettek fel,nyilván nem a gyerek akarta....),kilátástalan helyzet nem indokolja,hogy egy szülő,csak mert erősebb,kioltsa ártatlan gyermeke életét!Sajnos nagyon keveset kaptak,lógni kéne mindkettőnek!!Két szellemi fogyatékos!Egyiküknek sem volt annyi esze,hogy lebeszélje a másikat???????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 nagyon durva nyári divatbaki

Bár nyáron mindenki kicsit szabadabban öltözködik, néhány dologra érdemes odafigyelni. Olvasd el, mi… Tovább olvasom