Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Elfogyott Havas Henrik pénze! Lerántottuk a leplet!

Adós, fizess! – akár ezzel a nyitással is küldhette volna felszólítólevelét Havas Henriknek a sztárriporter internetes oldalát működtető cég.


Havas Henrik cége, amelyik többek közt könyvkiadással és a híresség internetes blogjával is foglalkozott, most nagy bajba került.

A Tabu TV információja szerint a vállalkozás már több mint egy hónapja nem tudja kifizetni Henrik weboldalának üzemeltetési díját, és a mai nappal már hivatalosan is látható, hogy számlatartozás miatt nem érhető el a havashenrik.hu! Úgy tudjuk, hogy nem csak az üzemeltetőnek nem tudott fizetni a médiás tulajdonában álló cég, hanem a céges telefonokat is kikapcsolták náluk, anyagi okokra hivatkozva.

A mai nap megdöbbentő dolog történt Havas Henrik háza - illetve pontosabban a weboldala - táján, ahol a látogatók ezúttal a botrányos bogbejegyzések helyett csak egy fehér oldalt találnak a következő felirattal: "A havashenrik.hu oldal számlatartozás miatt ideiglenesen nem elérhető!". A Tabu Tv internetes videójában járt utána annak, hogy mi történt az oldallal, amikor is érdekes dologra bukkant: a havashenrik.hu-t üzemeltető cég szerint már több mint egy hónapja elmaradása van feléjük Havas cégének, és már az előző havi díjat is csak két részletben tudták rendezni. A hoppon maradt Havas Henrik rajongók nem értik, hogy hová lett a híresség pénze, aki egyébként korábban a nevével fémjelzett médiaiskolával is nagy botrányba keveredett.

Videó: Tabu TV


"Még körülbelül egy évvel ezelőtt keresett meg bennünket Havas Henrik egy együttműködéssel kapcsolatosan. Akkor az internetes blogjában megjelent videók szöveges tartalmát tettük közzé a napiaszonline.hu hírportálon, ezért cserébe pedig átjárhatóságot biztosítottunk az Ő és a mi kiadványaink között. Néhány hónap után több hétig nem értük el őket, majd újra jelentkeztek, és azt kérték, hogy segítsünk nekik az előző szolgáltatójuktól való elszakadásban, akiknél szintén tetemes hátralékot halmoztak fel. Ezt megtettük, és megállapodtunk a továbbiakban. Mindenben segítettünk amiben csak tudtunk, viszont az elmúlt időszakban a számlatartozásokon túl is nagyon inkorrekt volt a cég velünk szemben. " - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Serbán Marcell.

A hoppon maradt cégnek jelenleg 150.000 Ft-al tartozik Havas Henrik vállalkozása, de ez az összeg korántsem annyi, mint amennyi munkát belefektettek az oldal átprogramozásába a szakértők. Serbán ennek ellenére elsősorban nem ezt a pénzt szeretné visszakapni, hanem a sztár elveit és modorát kérdőjelezi meg, hiszen több alkalommal is rendkívül bántó módon viselkedett a cégével, és annak képviselőivel szemben.

"Értetlenül állunk a dolog előtt, hiszen a majdnem egy éve tartó együttműködésünk alatt minden rendben volt, csupán az elmúlt két hónapban derült ki, hogy Havas Henrik cégénél anyagi gondok támadtak. Akkor szembesültünk ezzel a problémával először, amikor a decemberi számlát csak két részletben tudták nekünk kifizetni, de miután a január végén esedékes számlánkat a mai napig nem egyenlítették ki, kénytelenek voltunk megtenni, amit megtettünk!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Serbán Marcell, aki a mai nappal ideiglenesen eltüntette a webről a havashenrik.hu tartalmát, és helyette csupán egy fehér oldalt jelentetett meg a Henrik számlatartozására való felhívással.

Serbán Marcell egyébként a Havas Henrik által megjelölt kapcsolattartóval, N. Évával való beszélgetése során döbbent rá arra, hogy nagyobb gondok lehetnek a cégben. " A hölgy elmondta, hogy már egészen biztosan nem fogják tudni kifizetni a januári üzemeltetési díjat, és azt kérte, hogy kössünk valamilyen kompromisszumot a hátralékkal kapcsolatban.

Az már nem derült ki, hogy pontosan mire gondolt kompromisszumként, mivel amikor a megadott telefonszámon kerestem, akkor már nem volt elérhető: állítólag a céges telefonját is anyagi okok miatt kapcsolták ki. Majd végül e-mailben kaptunk egy vonalas telefonszámot, amelyen az előbbieket megtudtam." - világított rá a helyzetre a Tabu Tv internetes videójában az üzemeltető cég vezetője, aki ezúton is tisztességet, és legalább annyi tiszteletet kér a „Tanár úrtól", amennyit Ő neki adott.

Olvasóink írták

 • 14. sx486 2010. február 07. 15:57
  „Csak tán nem koldulni akar ?”
 • 13. GD 2010. február 07. 09:27
  „Kelemen Anna biztos jól leszívta,mármint anyagilag... - Rossza az aki rosszra gondol.. :) -
  Remélem azért nem fog éhen halni. Megyek is a10 órási misére és imádkozok érte...... :))))”
 • 12. Révfalusi-szúnyog 2010. február 06. 22:56
  „Azért ez a ,,serbán marcell" se kimondott magyar név...
  még a magyarosításra se vette a fáradságot ellentétben havassal. Mindegy is, a végére úgy fogják rendezni a számlát, hogy azt valahol egy nyomorult gój fizesse.”
 • 11. Truder 2010. február 06. 16:25
  „Ez milyen reklámfogás megint?" Nagyarc tanárúr"”
 • 10. Imcsi 2010. február 06. 16:21
  „"Eszébe ne jusson valakinek adakozni Havas"ÚR" számára !"
  És a cikk címét is kijavíthatnák: nem Havasnak, hanem a cégének fogyott el a pénze! Nem ugyanaz!!”
 • 9. elemér 2010. február 06. 16:07
  „Mediával nehéz keresni a net-n. Hirdetések pedig keveset fizetnek. Baj az ott van hogy Google kihuzta alulluk a szönyeget. Ma pontossan lehet számolni a kattintásokat és eredményeket. Kattintások nem jelentenek megrendelést. Új taktikát próbállnak ki, elöfizetés. Vegyél egy uj tablet-ot jó áron, ami majd igy müxik, de ezt nem mondják.”
 • 8. Catherina 2010. február 06. 14:43
  „Azért még mindig szívesen cserélnék vele pénztárcát vagy inkább bankszámlát :))))))”
 • 7. maradando 2010. február 06. 13:58
  „Kedves újság olvasó közönség ! Aki még emlékszik a "Havas "-féle pénztárca lopás próbára. Az erkölcsi próba úgy látszik: vissza felé kezd elsűlni ?”
 • 6. széchenyi12 2010. február 06. 13:23
  „A havas egy igazi média prosti! Van belőlük elég sok.”
 • 5. zsukov 2010. február 06. 13:21
  „ELTE”
 • 4. maradando 2010. február 06. 12:57
  „Eszébe ne jusson valakinek adakozni Havas"ÚR" számára !”
 • 3. sivatag66 2010. február 06. 12:10
  „Kiváncsi vagyok melyik főiskolán,egyetemen szerezte a "tanár" úr a diplomáját ???????”
 • 2. stug 2010. február 06. 10:39
  „Valóban szemétláda, bár azt mindig kedveltem, ahogy a cigányokkal tárgyalt.

  http://www.youtube.com/watch?v=iCLISZ8Wb4E”
 • 1. gall 2010. február 06. 09:32
  „havas 1 szemétláda bulváríró. méghogy tanár úr !---hahahahahahahaha”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rúzsa Magdi szokatlan stílusban

Misztikus, romantikus és angyali. Talán leginkább ezekkel lehetne jellemezni Rúzsa Magdi legújabb… Tovább olvasom