Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Elfogták a 9 éves kislányt aknába dobó bűnözőt

A német rendőrség szombaton bejelentette: elfogták a tettesét a szeptember 14-én Essen közelében történt titokzatos bűncselekménynek.
Az áldozatot, a 9 éves Kassandrát, egy ismeretlen összekötözve egy csatorna aknába dobta, ahol súlyos koponya- és agysérüléseket szenvedett.

A hatóságok egyelőre nem nyilatkoztak az elkövető személyéről, és továbbra is ismeretlen a bűncselekmény indítéka, mert szexuális zaklatásnak nem találták jelét.

Szerencsére eltűnése után néhány órával sikerült egy rendőrségi német juhásznak ráakadni a lányra, akit az iskolából hazafelé támadott meg a tette, és összekötözve, leragasztott szájjal dobta a csatornába. Keresésében hőkamerával felszerelt rendőrségi helikopter és több tucat rendőr vett részt.

Az áldozatot, a 9 éves Kassandrát, egy ismeretlen összekötözve egy csatorna aknába dobta. Fotó: bild.hu
Az áldozatot, a 9 éves Kassandrát, egy ismeretlen összekötözve egy csatorna aknába dobta. Fotó: bild.hu

A lány súlyos állapotban került kórházba, mert a fejsebei mellett hasüregi sebesülései is voltak, és erősen kihűlt állapotban találtak rá az 1,5 méteres aknába, amit egy 40 kilós fedéllel zárt le a tettes.

A kislány a kórházban azóta már reagál a környezetére, de még nem képes artikuláltan válaszolni. Az orvosok azonban reménykednek abban, hogy napról napra javulni fog az állapota, és teljesen meg fog gyógyulni.

Olvasóink írták

 • 4. sagem 2009. október 07. 12:46
  „ez úgy szörnyű, ahogy van. Ez a kislány, lehet, hogy soha nem fogja kiheverni azt, amin keresztülment. Nekem is van kicsi gyerekem, és tudom, hogy mennyire kétségbe esik, amikor csak kimegyek az udvarra, és nem szólok neki, hogy ne keressen. De ami a helyesírást illeti: igenis, ha már újságot ír/szerkeszt valaki, akkor figyeljen oda a helyesírásra is. Nem a cikk fontossága a lényeg, akinek ez a hivatása, az ösztönösen helyesen ír, és nem vonja el a figyelmét a téma! Oké? Merem ezt azért mondani, mert én kényesen ügyelek arra, hogy helyesen írjak, és ha ez néha nem sikerül, az azért van, mert nem mindig vagyok tisztában a nyelvhelyességgel. De akinek ez a hivatása, annak kötelessége, hogy tisztában legyen vele! Az orvos sem adhat más gyógyszert, mint ami a betegségünkre kell, a szerelő sem tehet be másik csavart, stb, stb... ma már mindenki újságíró lehet?”
 • 3. kovacsnehalasianiko 2009. október 06. 20:20
  „Most nem szeretnék senkit sértegetni,de tényleg jobban foglalkoztatja az embereket az, hogy milyen a helyesírás mint az, hogy szegény kislánnyal mi történt?Remélem mihamarabb rendbe jön szegényke!”
 • 2. badam 2009. október 06. 13:46
  „istenem huu micsoda hiba és szavanként szoktam hibázni ugyis megérted mit ar irni nem?”
 • 1. frollo 2009. október 05. 17:14
  „"találtak rá az 1,5 méteres aknába"
  2 hiba, ejnye...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dong Dong kétéves kora óta láncdohányos

A kisfiút a nagyszülei nevelik, de hiába szeretnék leszoktatni káros szenvedélyéről, mindig megszerzi magának a pöfékelni valót. Tovább olvasom