Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Eladják Gábor Zsazsa bundáit

Neje több mint tucatnyi szőrmebundáját bocsátja áruba Gábor Zsazsa férje, hogy a bevételből fedezni tudja az ágyhoz kötött díva ápolási költségeit.

Frederic von Anhalt elmondta, hogy 14 szőrmebunda hidegen való tárolásáért havi 1200 dollárt (240 ezer forintot) fizet, ezek közül tizenkettőt a PETA állatvédő szervezet kérésére évek óta már egyébként sem öltött magára a felesége, és tekintettel állapotára, nem is valószínű, hogy viselni fogja azokat.

"Szükségem van a pénzre" - magyarázta a férfi. Mint hozzáfűzte, a 94 esztendős művésznő otthonában éjjel-nappal ápolásra szorul, ráadásul csupán orvosi felszerelésekre mintegy kétszázezer dollárt (40 millió forintot) kellett fordítani.Von Anhalt, az egykori hollywoodi díva kilencedik férje honlapján (princefrederick.com) rendez árverést a bundákból, amelyekből becslése szerint százezer dollár (20 millió forint) is befolyhat. Anyagi gondjaikat jelzi, hogy januárban Bel Air-i rezidenciájukat is eladásra kínálták fel.
A magyar származású színésznő egészsége tavaly nyár óta nagyon megroppant. Legutóbb egy fertőzés miatt jobb lábának egy részét kellett amputálni. Férje szerint jelenleg a lehetőségekhez képest jól van, de emlékezete erősen romlik.

Olvasóink írták

  • 3. elemér 2011. február 17. 14:45
    „Zsazsa vagyona eluszott, mert B. Madoff lenyulta. Manapság 6-8 évig életben tartják az embert Ámerikában khronikus betegségek után; sziv, rák, agyszélütés, memoria-dementia. Agyszélütést már az utolsó évben kapnak. Hogy mibe kerül ilyesmi, annak semmi köze a kezeléshez mert ez idöhöz van kötve. Ez olyasmi amit Obama betegsegély reformja megváltoztat. Az ellenzék akit a biztosittók, korházak, orvosok egfyesülete, egészségipar financiroz ezt megpróbálja torpedozni. Ijezgetnek vigyáz, ha megöregedsz akkor megvonják a kezelést. Megoldás egyszerü külföldön, akár a szomszédban. Ezt viszont ellenzi a kormány, mert az érdekeltek financirozzák a politikusokast. USA nemfizet betegsegélyt külföldön. Akkor is jóval olcsób ez a szomszédban. Minden informált ember ezzel tisztában van.”
  • 2. gall 2011. február 16. 15:03
    „Adja el azonak,akiktől vette:a vadászoknak. Ingyen sem kellene,más rongya..”
  • 1. PityukaBá 2011. február 16. 12:24
    „szar neki nekem is van licit indul.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falusi Mariann és Lang Györgyi csatlakozott az Állatvédőrséghez

Együtt alkotnak és állnak színpadra, de a magánéletben, a legnehezebb helyzetekben is számíthatnak… Tovább olvasom