Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Együtt dolgozhatna a szerelmével - Ördög Nórát akarja a TV2

Ördög Nórát (27) akarja a TV2, a csatornaváltásért pedig kész többmilliós összeget fizetni. A televízió szeptemberben induló, új szuperprodukciójához – híreink szerint egy Szombat esti láz kaliberű műsorhoz – kérte fel Nórát műsorvezetőnek, aki egyébként a lázas táncshow-nak köszönheti leginkább a népszerűségét -írja a Blikk.

Informátorunk a Blikknek elárulta azt is: Nórát a múlt héten telefonon keresték meg a TV2 illetékesei. Mint kiderült, Nóra nem mondott nemet, sőt gondolkodási időt kért a válaszadáshoz!

A Blikk természetesen megkérdezte Ördög Nórát, hogyan fogadta a szupergázsival kecsegtető felkérést, ő azonban kedves, ám roppant diplomatikus válasszal kerülte meg a kérdést.– Ezzel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni – mondta.

Kíváncsiak voltunk szerelme, Nánási Pál álláspontjára is, hiszen tudomásunkra jutott, hogy a TV2 először éppen a sztárfotósnál puhatolózott Nóra karrierépítési szándékait illetően, ám Nánási elzárkózott a válaszadás elől.

Ördög Nóra karrierje nyolc évvel ezelőtt indult az RTL Klubnál. A műsorvezető az évek folyamán gyakornoki pozícióból küzdötte fel magát először szerkesztői, majd műsorvezetői posztra, mára pedig az ország egyik legkedveltebb képernyősévé vált. Az RTL Klubnak azonban nem csupán ismertségét, hanem élete talán egyik legnagyobb szerelmét, Rubin Kristófot is köszönheti.

Annak ellenére, hogy házasságuk csúfos véget ért, Nóra számára az RTL-nél eddig eltöltött évek egyet jelenthettek a boldogsággal, hiszen a nyolc évből hetet volt férje, Kristóf oldalán élt meg. Decemberben bombaként robbant a hír, mely szerint házasságuk véget ért, a műsorvezető pedig már meg is találta a boldogságot egy másik férfi, Nánási Pál sztárfotós oldalán.Talán a többmilliós ajánlat mellett ez is lehet az oka, hogy a műsorvezető elgondolkozott a TV2 felkérésén. Arról már nem is beszélve, hogy ha engedne a csábításnak, és átpártolna a TV2-höz, együtt dolgozhatna jelenlegi kedvesével, Nánási Pállal, aki a csatorna hivatalos fotósa.


Magyar Rita, a TV2 sajtószóvivője nem cáfolta, hogy a csatorna valóban szívesen látná a szép képernyőst.– Nem titok, hogy a kereskedelmi televíziók között folyamatosan megy a vándorlás. Ördög Nóra az egyik legtehetségesebb és legszebb női műsorvezető, boldog lenne bármelyik csatorna, ha a magáénak tudhatná – nyilatkozta szűkszavúan Magyar Rita. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója esélyét sem látja, hogy Nóri váltson.

– Hiába is keresné a TV2, Nóri is pontosan tudja, hogy az elmúlt években egy műsorvezetőnek sem jött be, hogy váltott. Nórára egyébként hosszú távon számít az RTL Klub – mondta Rényi Ádám.

Blikk-információ

Olvasóink írták

 • 7. FREDDY/S 2009. március 03. 00:18
  „Sok hűhó a semmiért, nemde...”
 • 6. blaze 2009. március 02. 22:14
  „Ő például nem egy szépség:

  http://www.youtube.com/watch?v=hp4lA0LR5X4&eurl=http://kuruc.info/r/26/36270/

  Ráadásul állítólag győri! Akinek nem lesz hányingere 4:00 után, az talán nem is ember, de biztos nem magyar!”
 • 5. bogote 2009. március 02. 21:32
  „Csinos, helyes nő. Van mire büszkének lennie. A magánélete pedig a magánügye!”
 • 4. ordenálé 2009. március 02. 21:27
  „nem tudom mit tud ez a k... de hogy beszélni nem az biztos!!!”
 • 3. k 2009. március 02. 21:16
  „Hát nem tudom..hogy a szombat esti lázat tényleg csak azért nézték sokan mert Nórika vezette?”
 • 2. gagarin 2009. március 02. 16:39
  „hát a tv2 idáig is utólsó! na de ezzel a szopóssal hányás! ki nézi egyáltalán öket? majd a pirosszemü Bárdos hírszarkeverőt?”
 • 1. Judytka 2009. március 02. 14:02
  „Milyen kapós lett Nórika..még a végén klónozni kell.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meleg, ázsiai, agyontetovált... - Dukai Regina érzi!

A celeb a melegek támogatója, nyíltan is kiáll a másság mellett, most - véleménye szerint -… Tovább olvasom