Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Egy magyar lány bolygóját is meglátogatja A kis herceg

A Minimaxon futó A kis herceg sorozat készítői egy globális versenyre hívták a nézőket.
Minden országban, ahol fut a sorozat meghirdették a gyerekeknek, hogy találjanak ki egy bolygót és rajzolják meg azt, így a nyertes bolygója szerepelni fog A kis herceg című rajzfilm 3. évadjában.

A pályázatot kiírók szerint rengeteg gyönyörű, ötletes és egy-két igazán vicces rajz is készült, ezzel megnehezítve a dolgukat. A felhívásra csak Magyarországról több mint ezer rajz érkezett. Emellett Romániából, Szlovákiából és Szerbiából egyaránt küldtek bolygó ötleteket a gyermekek. A magyarországi győztes egy 10 éves kislány, Fehérvári Virág Zsófia és az Ő „Szivárvány bolygó"-ja lett. Ezt a bolygót a kis herceg személyesen fogja meglátogatni a sorozat 3. évadában.


Zsófi bolygója mellett további három másik alkotást is kiválasztottak és külön díjban részesítettek. Kovács Kinga (12) „B613-Szivárvány", Füri Fanni (8) „A színek bolygója" és Peresztegi Hanna (8) „Lila álombolygó, ahol mindig vidám a tánc" alkotásával elérte, hogy úgyszintén szerepeljen a sorozatban. Ezekre a bolygókra ugyan személyesen nem tud majd ellátogatni a kis herceg, az egyes részek végén mégis bemutatásra kerülnek a bolygók. Ezen felül az összes országban az 50 legeredetibb, legjobb munkát a Minimax is értékelte, nyereményük 1-1 Minimaxos ajándékcsomag lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lollobrigida jótékony célra elárverezi ékszerei egy részét

Az egykori filmdíva azt mondta, ideje visszaadni valamit abból a szerencsés életből, amelyben neki… Tovább olvasom