Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Egy hónapig bolyongott a kórházban az orvosnak öltözött tini

A személyzet látásból ismerte őt, sőt, doktornak is szólították. A 17 éves fiú egy köpennyel, egy maszkkal és egy sztetoszkóppal vágta át a teljes személyzetet.
A 17 éves brit tini egy fehér köpennyel és egy sztetoszkóppal vágta át a St. Mary's Medical Center egész személyzetét. Orvosnak öltözve kószált egy teljes hónapon keresztül az egész kórház területén anélkül, hogy bárki gyanút fogott volna - írja a Daily News.

A személyzet látásból ismerte őt, sőt, doktornak is szólították. A rendőrségi jelentés szerint gyakornoknak adta ki magát. A csaló akkor bukott le, amikor egy páciens szólt a személyzetnek, hogy egy gyermeket látott az egyik vizsgálóban aneszteziológia felirattal hímzett köpenyben.

Ekkor értesítették a rendőrséget. Dr. Sebastian Kent, a rendőröket értesítő orvos elmondta, a tini Dr. Robinson-ként mutatkozott be. Ugyan gyanúsan fiatalnak tűnt, de azt gondolta, biztosan csak ő öregszik rohamos tempóban, azért tűnnek neki egyre fiatalabbnak az újonnan jött gyakornokok.

A rendőrségi jelentés szerint a betegek szobájába soha nem lépett be, azokkal semmilyen kapcsolata nem volt.

Édesanyja azt mondta, fia beteg és gyógyszereket kellene szednie, mégsem teszi. Azt, hogy pontosan milyen betegségben szenved nem nevezte meg. A fiút végül őrizetbe vették de betegsége miatt nem indul ellene eljárás.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

X-Akták: Feltámadhat a klasszikus sorozat

A megbeszélések az első stádiumban tartanak. A két egykori főszereplő, David Duchovny és Gillian… Tovább olvasom