Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Egy év alatt megkereste a lakásra valót Londonban VV Fecó

A jobb élet reményében költözött egy éve Londonba VV Fecó. Számítása bejött, gyári munkásként annyit keres, hogy máris lakást vett Pécsett.
Balogh Ferenc, azaz VV Fecó a ValóVilágtól várta a megváltást, azt remélte, családjának jobb életet biztosíthat, ha ismertséget szerez. Terve nem jött be, a valóságshow után még munkahelyére sem vették vissza. A vasazástól kezdve a dinnyeárusításig mindenbe belevágott – hiába. Fecó úgy döntött, Londonban próbál szerencsét.

Másodjára olyan jó munkahelyet talált magának, hogy a napokban a félretett pénzéből Pécsett egy pár milliós panellakást vásárolt – de inkább csak befektetési céllal. Nem tervezi, hogy hazaköltözik.

– Szörnyű és elkeserítő, hogy külföldön kellett szerencsét próbálnunk, mert tudtam, ha itthon maradunk, ugyanolyan elszomorító életünk lesz, mint volt. Nem láttam esélyt arra, hogy kitörjünk a szegénységből. Minden követ megmozgattam, hogy Londonban el tudjak helyezkedni egy chipgyárban. Heti hat napot dolgozom, rengeteget túlórázom, jól keresek. Olyan dolgokat is megvehetek a családomnak, amikről korábban csak álmodtunk! De nem élünk nagy lábon, sikerült félretennem pénzt. Annyit, hogy elég legyen egy pár milliós lakásra. Pécs külvárosában egy kétszobás panelt vettem. Elképesztő! – büszkélkedett VV Fecó, akit kicsivel több mint egy évvel ezelőtt majdnem kilakoltattak az önkormányzati lakásából, sőt volt, hogy kikapcsolták az áramot, és azt sem tudta, hogy beteg gyermekének miből vesz gyógyszert. Ez már azonban a múlt, Fecó további terveket szövöget – ezekben azonban nem szerepel Magyarország - írja a borsonline.hu.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi cuki: a macska, akit nem lehet megzavarni

A videóban szereplő macska nagyon koncentrál valamire. Sajnos, már soha nem tudjuk meg, hogy mi… Tovább olvasom