Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Egy budai milliárdossal folytatódik a magyar luxusprostituált igaz története

Szofi, a magyar luxusprostituált rejtett, gátlástalan, perverz, vággyal teli világáról mesélt Szalai Vivien első könyvében. A szerkesztő, oknyomozó újságíró igaz történet alapján írt regényével bepillantást engedett a luxusprostituáltak titkos világába.

A négy hónapig sikerlistát vezető, bestsellerré vált Hamis gyönyör folytatásában Szofi történetein keresztül lelepleződik, hova járnak napjainkban Dubai helyett a prostituáltak, miként működnek hazánkban az őket áruba bocsájtó ügynökségek, megnyílnak a Madame-ok noteszei.Dubai után ma már Tel Aviv, Párizs és London a magyar luxusprostituáltak leggyakoribb célpontja. Három escort ügynökség közvetíti a szebbnél szebb, szexuális játékszerré váló lányokat. Szofi, hazánk legkeresettebb ezer eurós bombázója újabb titkokba avatta be Szalai Vivien szerkesztőt. A négy hónapig sikerlistát vezető, bestsellerré vált Hamis gyönyör folytatásaként a Drága kéj még közelebb engedi az olvasót ennek a perverz, beteg, hétköznapi ember számára szinte felfoghatatlan világ működéséhez, olyan titkok derülnek ki, amelyekről eddig álmodni sem mertek az olvasók.

Szalai Vivien
Szalai Vivien


„Szofi története az első perctől felkavart és megérintett engem. Már a Hamis gyönyör írásakor is rengeteg kérdést vetett fel bennem és egyre kíváncsibbá tett. A Drága kéj úgy érzem, túl tesz az eddig megismert titkokon. Még sötétebb részleteket ismerhet meg az olvasó, például választ kaphat arra, hogyan is működnek a lányokat közvetítő ügynökségek, mit csinálnak a zárt szobákban a vezető politikusok, de az is kiderül, Szofi milyen belső átalakuláson megy keresztül, amikor egyetlen férfival kell lefeküdnie hónapokon keresztül" – árulta el Szalai Vivien. – „Fél az öregedéstől, egy-egy apró ránc megjelenése kétségbe ejti. Szembe kell néznie az idő múlásával, ami az ő szakmájában végzetes lehet. Szofi egy budai milliárdoshoz fűződő kapcsolatáról is mesél, aki évekig fizette azért, hogy csak vele legyen. Lakást, autót, ruhákat kapott, de a pusztító, perverz kapcsolat tragikusan ért véget– tette hozzá az újságíró.

A június 4-én megjelenő Drága kéj még személyesebb lett, hiszen nagyrészt Szofi monológjai mesélik el életének újabb történeteit, kudarcait. A mindenre képes politikusok, szexre éhező világhírű sportolók, háremet vásárló arab sejkek, birtokolni vágyó milliárdosok és mindent elnéző feleségek: mindannyian Szofi elénk táruló világának szereplői. Pénzért vett gyönyör, drága kéj, hiszen mindennek ára van.
Szalai Vivien - Drága Kéj
(részletek)


„Mosolyt erőltettem az arcomra, amikor válaszoltam Andrásnak. Nem kértem kábítószert. Józanul akartam végigcsinálni. A józanság a túléléshez kellett.

Játszani kezdtem, akár a megélhetési színész a világot jelentő deszkákon. Életem nagy alakítását nyújtottam: csábosan mosolyogtam és vetkőztem, ritmusosan mozogtam. Az egyik férfi közelebb lépett, a mellemhez nyúlt, majd simogatni, fogdosni kezdett. Más volt az érintése, mint Andrásé. Nem élveztem, a testem nem kívánta őt. Viszont kedvet kapott a többi is. Közrefogtak és tartottak, miközben használták mindenem, hogy élvezethez jussanak.

Milyen érzés úgy kielégíteni egyszerre öt férfit, hogy a hatodik közben élvezkedik? Mire gondol ilyenkor a nő, még ha csak megvetett, lenézett prostituált is? Arra, hogy minél előbb vége legyen. Hogy a testem csupán eszköz, nem jelentenek ezek a férfiak semmit, nem számít az egész.

Hogy a közben átélt iszonyú fájdalomnak, megalázottságnak semmi köze hozzám, a lényemhez. Csak használnak. A tudatomat megpróbálom kikapcsolni, a testem pedig automatikusan teszi a dolgát.

Persze mindez nem teljesen igaz. Ennyi év prostitúció és a rám jellemző keménység ellenére is vannak napok és aktusok, amikor kiborulok. De minél többször mondom el, hogy ez az egész nem számít, csak a pénz és a jólét, annál rövidebb ideig tart a trauma feldolgozása, s annál hamarabb szétárad bennem az üdvözítő üresség.

Akkor, a garázsban, két óráig tartott mire mindegyiküket kielégítettem és végeztek velem mind az öten…

András szerencsére nem akart velem maradni utána, kellőképpen kielégítette a látvány, nevetve távozott a többiekkel. Nem volt kétségem afelől, hogy a csoportos együttlét ezután állandó része lesz szexuális életünknek, s hogy a következő találkozásunk alkalmával újabb csillogó ékszert kapok. Talán még drágábbat, mint a korábbiak. Ha lesz is lelkifurdalása amiatt, ahogy velem viselkedett, hamar elfelejti majd. Hiszen én csak egy szajha vagyok, a dolgomat teszem. A legtöbb férfi így gondolkodik. Az egyetlen, ami némiképp vigasztal, hogy nem csak velem viselkednek így, de gyakran a szeretőjükkel, vagy a feleségükkel is.

Felmentem a lakásba, és azonnal a fürdőbe rohantam. Ledugtam az ujjamat és hánytam, egészen addig, míg már semmi sem maradt bennem. A hirtelen keletkezett érzést is ki akartam űzni. Tudtam, hogy nem tart soká, de szerettem volna mielőbb visszazuhanni a biztonságot nyújtó érzéketlenségbe.
Nehéz szavakba önteni mindazt, ami ilyenkor magával ragad. Undor, fájdalom, szégyen és gyűlölet keveredik bennem. Dühöt érzek a férfiak és saját magam iránt. Gyűlölöm őket, mert felszínes vágyuk miatt keresik az olyan nőket, amilyen én vagyok. Mert nem elég nekik egy kedves, hétköznapi nő tisztasága, őszinte szeretete, ragaszkodása. Mert folyamatosan izgalom kell nekik, és mindenekelőtt megerősítés, hogy uralkodhatnak, hatalmuk van a nők felett, és bármit megtehetnek. Az ágyban, és azon kívül is. Utálom a férfiakat, amiért rengeteg pénzük és kiváltságos életük ellenére érzett unalmukat, fásultságukat egyedül a gyengébbnek okozott fájdalom enyhítheti. Ez a gyűlölet és düh azonban nem tart soká bennem. Hamar elfojtom, mintha nem is lett volna, mintha nem is éreztem volna. Hogy is tarthatna sokáig a gyűlöletem irántuk, amikor éppen beteges vágyuk tehet gazdaggá?! Ha nem akarnának fizetni a szexért és egy szép nő társaságáért, még mindig nyomorban tengődnék. Egy senki lennék és gyomorforgatóan szegény. Bár nem szokás a szegénységre a gyomorforgató jelzőt használni, nekem mégis ez az egyetlen, ami eszembe jut róla. És túlélésem kulcsa, hogy akkor is a szegénységtől irtózom, amikor az öt férfitól kellene, akiket parancsra kielégítettem. Nem tudnak olyat tenni velem, annyi fájdalmat okozni, olyan mélyen megalázni, hogy ne undorodjak náluk is jobban a szegénységtől.

Ha nem prostituált lennék, még jobban megvetném az életemet, és minden egyes napján az elszalasztott lehetőségek miatt bánkódnék. Ez az igazi tragédia: sírunk, ha nem kapjuk meg, amit akarunk, és még jobban sírunk, ha végül mégis a miénk lesz. Évi két-háromszáz millió forint – mert ha hiszik, ha nem, ennyit keresek – már elég indok ahhoz, hogy az ember elviselje, amikor képtelen tükörbe nézni."


„A prostitúció Magyarországon is különböző szintekre tagozódik, és összességében évről évre milliárdos nagyságrendű bevételt hoz az ügynökségeknek és magánzóknak a pénzen kínált, hamis gyönyör. Hatalmas üzlet rejlik például a szex-turizmusban. Bizonyos magyarországi ügynökségek kifejezetten szex-turizmusra épülő utak megszervezésére specializálódtak. Elsősorban Thaiföld, Vietnam, Mexikó, Fülöp-szigetek, Kuba, Brazília és Kambodzsa az úti cél, ezekbe az országokba szerveznek exkluzív utakat kalandvágyó és tehetős magyarok, elsősorban természetesen férfiak számára. Az AIDS veszélye miatt a fiatalkorúak (elsősorban a fiúk) igen keresettek. Az öt-tíz éves korú gyermekek gyakran nem is élik túl a szexuális aktust, ha pedig mégis, akkor súlyos fizikai és mentális nyomot hagy rajtuk az elszenvedett kín. Noha 1991 óta nemzetközi összefogásban próbálják a hatóságok megfékezni a szex-turizmust, a kiskapuk mindenütt ott vannak még.

De szexuális szolgáltatások megszervezésére léteznek más jellegű ügynökségek is hazánkban. Három nagy luxuseszkort ügynökség van Budapesten, amelyek között megoszlik a piac. Ezek közül a legnagyobbat egy fiatal szépség irányítja, maga is többször megjárta Dubait, évekig élt a testéből magas színvonalon.

De nem mindenki tömörül ügynökségekbe. Budapest szerte ismerik azt a fiút, akit mindenki csak a keresztnevén szólít, és luxusautóval hozza-viszi a „lányait". Neki egy-egy aktus árából harminc százalék jár, és a lányok megfizetik a közvetítői díjat, mert így jutnak megrendeléshez. Minden ügynökségnek van egy könyve. Ez is a neve: „The book".

A katalógusban csupa gyönyörű, tökéletes testű lány fényképe található. Modellek, szépségkirálynők, sok ismert név van közöttük, és rengeteg fiatal egyetemista, akik ebből szeretnék finanszírozni kiadásaikat, vagy a megélhetést. A lányok számára, akik meg szeretnének gazdagodni a szexből, a katalógusban szerepelni kiváltság és kulcs is egyben. Kulcs a gondtalan élethez. A „The book" nagyon hasonlít a modellek portfóliójára, csak a ruha kevesebb. Meztelen képek vannak benne a lányokról és különböző adatok. Fel vannak tüntetve a méreteik, de az is, hol vannak anyajegyek, esetleges vágások a testükön. A plasztikai műtéteket is meg kell jelölni. Azok a lányok, akik ismertek, vagy szerepeltek férfimagazinban, különösen a Playboyban, a legdrágábbak és legkelendőbbek. Ha valaki híres modell vagy szépségkirálynő, nagyon sokat ér. A katalógusban ugyanúgy fel van sorolva az is, mit vállalnak az ágyban, mint az, hogy egy-egy estébe belefér-e akár a sétahajókázás a Dunán, városnézés, vagy nyilvános helyen vacsora. Sokaknál az ilyen jellegű program Magyarországon kizárva, mert a hölgy rendszeres szereplője a lapoknak…"


„Az öregedés… Minden nő örök félelme, és halálos ítélet egy luxusprostituált számára. Nekem egyetlen pénzkereseti eszközöm a testem, ha már nem leszek ilyen fiatal és szép, ugyan kinek kellek majd? Nem kellek majd senkinek. Mert a férfi óránként ezer eurót csupán tökéletes testű nőért fizet ki. Ha ráncos, petyhüdt bőrű nőre vágynak, hazamennek a feleségükhöz. Nekem mindig tökéletesnek, illatosnak, fiatalnak kell lennem. Mindig is tudtam, hogy egyszer vége lesz a tündöklésemnek, és hogy egy idő után bármit teszek, bekövetkezik az elkerülhetetlen hanyatlás. De még nincs itt az ideje, hiszen még nem gyűjtöttem annyi pénzt, ami a hátralévő életemre elég lehet. Még nem öregedhetek meg. Pár évig drága krémekkel vagy egy jó plasztikai sebész segítségével szinten tudom tartani magam. De tényleg csak pár évig… Mennyi lehet még hátra? Négy, talán öt esztendő? Vagy annyi sem? Gyűlölöm az öregedésnek a gondolatát is. Észre sem vesszük, de már régen meghaltunk, mire fizikailag haldokolni kezdünk. Mert harmincöt fölött a nő meghal. Már senki sem kíváncsi rá, alig veszik észre. Láthatatlanná válnak, mint a gyerekek… Csak ami gyermekkorban kiváltság, azt felnőtt nőként megélni maga a pokol. S a legrosszabbul azok a nők járnak, akik akkor próbálnak meg igazán élni, amikor az élet már régen nem körülöttük forog. Amikor már régen kívül kerültek a világ közepéből, s hiába nézelődnek a kör közepe felé, ott már nincsen helyük. Kiöregedtek."


„Amikor a Forma1-es pilótával beléptek a férfimosdóba, Szofit hányinger fogta el. Próbált mélyeket lélegezni, de ettől sem érezte jobban magát. Egy férfi éppen kezet mosott, unottan felnézett a pilótára és Szofira, majd megtörölte a kezét és kiment. Ezekben a körökben egyáltalán nem volt meglepő, hogy híres férfi és gyönyörű nő az este folyamán közösen keresik fel a mosdót. A szabados, gátlások és tabuk nélküli, többségében fizetett szex, drága és könnyű nők a gazdag férfiak oldalán éppúgy hozzátartoztak az elit éjszakai élethez, mint ahogy a kokain.

A sztárpilóta az egyik vécéfülkébe vezette Szofit, majd becsukta az ajtót. Azonnal hozzányúlt a lányhoz. Mohó volt és birtokló, ennek ellenére közönyös és teljesen érzéketlen, gépies volt a mozdulata. Alkatához képest hatalmas tenyere volt, Szofi szinte ijesztően groteszknek találta. Megfogta derekát és teljes erővel a falnak nyomta. A lány megütötte a hátát, de nem szólt érte. Csendben tűrte, hogy a férfi erősen körözzön nyelvével a szájában, ahogyan azt is, hogy hatalmas tenyerével megmarkolja a mellét. Ám amikor a hasához nyúlt, ösztönösen elhúzódott. A másik hirtelen megtorpant, majd tudomást sem véve a tiltakozásról, szorítani kezdte Szofi derekát, hüvelykujját belevájva a hasába. A lány elemi erővel lökte el a kezét, a férfi erre értetlen arcot vágott és hátrálni kezdett. Szofi észbe kapott, hogy kétezer eurót készül éppen elveszíteni. Bocsánatkérően mosolygott, majd letérdelt elé. Lehúzta a sliccét és kifejtette szűk alsónadrágjából a férfiasságát. A péniszén több helyütt pigment hiányos volt a bőre, ettől Szofit újra a hányinger kerülgette. Maga sem tudta, hogy csupán beképzeli, de úgy érezte, életében nem találkozott még ilyen rút férfiassággal.

A szájába vette, de forgott körülötte a világ. Izgatni próbálta a nyelvével és ajkával is, de elméje és teste megálljt parancsolt. A bensőjében megszólalt valami és egyre hangosabban tiltakozott. Émelyegni és szédülni kezdett. Hányingere továbbra sem múlt el."

Olvasóink írták

 • 11. Axl.Bundy 2011. május 18. 23:59
  „haq van feleséged ,akkor egy vagyont fizetsz érte ha 30-40 évig is együtt vagytok”
 • 10. reszegenisjozan 2011. május 18. 07:06
  „A könyv borítóján nem azt írja, hogy igaz történet, hanem azt, hogy igaz történet ALAPJÁN...”
 • 9. VJack 2011. május 17. 22:51
  „Nem azt kétlem, hogy vannak luxuskurvák, csak ezt a sztorit, hogy ez és így igaz. A pénzt úgy értettem, hogy az ilyen nem keresne ennyit, és hogy az ügynökségnek sem éri meg kurvának is rossz nőt közvetíteni sok pénzért. A saját hitelét rontaná.”
 • 8. reszegenisjozan 2011. május 17. 22:29
  „Bocsi, de nem kamu az ezer eurós klub!!! ;)
  Mindenki rajta van, főleg aki nagyon mondja, hogy "Ááá, ő nem olyan."”
 • 7. prandesz 2011. május 17. 22:12
  „andor47:
  Egyetértek.

  Ami meg a pénz dolgát illeti azt az ilyenek előre kérik. Utólag kiverni belőle meg rizikós...”
 • 6. VJack 2011. május 17. 21:19
  „Amúgy az írónő nem rossz. Mint nő. Lehet élvezi, hogy ilyenekről fantáziál, miközben ír. :)”
 • 5. VJack 2011. május 17. 20:35
  „Szerintem is kamu. Amúgy ha a bigének folyamatos undora van a pasiktól, akkor talán más munka után kéne nézni. Másrészt a kuncsaft is észreveszi a nem túl odaadó nőt és nem 1000 eurót, hanem 1000 forintot sem fizet érte.”
 • 4. Csetneky 2011. május 17. 20:19
  „Szar lehet, amikor már fizetni kell a nőért.”
 • 3. andor47 2011. május 17. 17:59
  „Egy prosti nem így gondolkodik, ne nézzenek már ennyire hülyének! Amúgy az "ilyen világot" nem kell népszerűsíteni, és nem kell róla pénzért könyvet írni. Aki ilyen könyvből akar pénzt csinálni az pont olyan, mint egy strici. Remélem nem sokan adnak pénzt ilyen "irodalmi munkáért".”
 • 2. Babybogyo86 2011. május 17. 17:11
  „Ne sajnáltassa megát az ilyen. Ha pénz kell és gazdagság hát csinálja..és persze csinálja is. Mindenkinek vannak problémái a munkahelyén. Vállalja a következményeket. Nincs elég pénze? Kamu..olvastam Havas Henrik könyvét. Nem is akarják abbahagyni. Ha meg igen akkor letelepedik egy gazdag mellett, akinek úgyis csak addig kell míg, ő is mint az előző meg nem ráncosodik...”
 • 1. Infamous 2011. május 17. 16:58
  „kamu”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Feró és Nagy Sándor is toleranciára buzdít

Nagy Feró és a Csillag Születik műsorvezetője, Nagy Sanyi kiállnak a Fair vezetés mellett. Tovább olvasom