Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Éden Hotel: a hely, ahol bármi megtörténhet

Az Éden Hotel hamarosan megnyitja kapuit a Karib-tenger partján és lehetőséget ad vendégeinek, hogy egzotikus körülmények között, a szórakozás és a luxus élvezete mellett harcba szálljanak a játék fődíjáért.

A lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány és öt fiú költözik be, akiknek célja nem más, mint hogy minél előbb párt találjanak. A dolguk kezdetben egyszerű lesz, az élet azonban nem áll meg, állandóan újabb vendégek érkeznek közéjük, akik szintén nem akarnak mást, mint párra lelni és bent maradni a játékban. A szabály egyszerű, aki egyedül marad, az kiesik. Ebben a műsorban nem a nézők döntik el, hogy kinek mi lesz a sorsa, hanem a napi történések, a konfliktusok alakítják a végkifejletet. A hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek és befolyásolják, hogy ki maradhat és kinek kell mennie. Döntéseik persze nem várt következményekkel is járhatnak.

Ez nem egy átlagos reality, hanem szinte már szappanopera, amelyben nem elég, ha valaki jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell. Ez egy igazi stratégiai játék és éppen ebben különbözik az eddig látott műsoroktól.

A játékosok döntéseibe az ész és a szív mellett az élet is beleszól majd, hiszen az Éden Hotelben bármi megtörténhet! A győztes pár a játék végén akár 25 millió forintos fődíjjal térhet haza.

Gyönyörű lányok és vonzó fiúk, buli, romantika, barátság, könnyek, konfliktusok és intrika – Éden Hotel Horváth Évával hamarosan a Viasat3 képernyőjén!

 ÉDEN HOTEL hétfő–csütörtök 21:15
ÉDEN KOKTÉL kedd–péntek 18:15
ÉDEN 18+ péntek 22:15
ÉDEN HOTEL — ÖSSZEFOGLALÓ hétfő 18:15

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Gombit bodyguard vigyázza

A Való Világból legutoljára kiesett Gombinak rengetek meghívásnak kell eleget tennie. Tovább olvasom